Gamo GR-Sticker

İspanyol kökenli Gamo’dan revolver tasarımına sahip, 4.5mm’lik havalı tabanca

İspanyol kökenli GAMO Outdoor’a ait R-77 “Combat” havalı revolveri çıkalı epey zaman geçmişti. Bu model 3 farklı namlu ile sunulmakta olup (2.5”, 4” ve 6”) bazı çok başarılı Amerikan .357 Magnum modellerini baz alarak şekillendirilmişti. Ayrıca; piyasadaki çoğu havalı tabanca gibi yalnızca saçma değil, paraşüt mermi olarak tanımladığımız “pellet” saçmalarından da atabilmesi, bu modelin firmaya büyük başarılar kazandırmasını sağlamıştır.

2014 IWA amp; OutdoorClassics (Nuremberg / Almanya) fuarında R-77’yi yeniden canlandıran Gamo; daha agresif ve dinamik görünümlü revolveri “GR-Sticker”’ı tanıttı; 8 mermi kapasiteli ve CO2 tüpü ile çalışan bu silahın enerjisi 7.5 Joule’ü geçmemekte, dolayısıyla yasa gereği herhangi bir lisans olmadan bu silahlara sahip olmak çoğu Avrupa ülkesinde ve ülkemizde mümkün. Bazı ülkeler yüksek-güçlü havalı tabancalar için ( 7.5J’den büyük) belgeleri zorunlu kılmakta.

Çift ya da Tek hareket özelliği, müsabaka sınıfı ayarlı gez, MIL-STD-1913 “Picatinny” aksesuar rayı ile gerçek bir revolveri aratmayan yeni GR-Sticker, emniyet kilidine bile sahip. Peki böylesine gerçekçi bir havalı tabancayı almanın yararı bize ne olur? Son derece daha düşük maliyet ve gürültü karşılığında atıcılığınızı mükemmelleştirmek ve gerçek bir revolver aldığınızda adeta attığınız her hedefi vurmak için sizce de mükemmel bir fırsat değil mi?

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here