Echo-Sigma SOG Trident: Hızlı, Pratik, Keskin!

Echo-Sigma SOG Trident; kolay açılabilen yardımlı mekanizması ve patentli kesici oluğuyla bize güzel bir sunum yapıyor. SOG firmasının patentli oluk ağzı bize daha bıçağı açmadan bir çok kullanım için kesme sağlıyor.

Bıçağın kabzesinin arka ucundaki bu ağız ; balığa gittiğimizde olta misinasından, acil durumlarda emniyet kemerine kadar geniş bir yelpazede yardımcı olabilecek bir parça.

SOG Specialty Knives firması adını Vietnam savaşında orduda kullanılan yekpare formdaki“SOG” kasaturasından alıyor. Askeri bıçakları kendine başlangıç kabul eden firma dayanıklılık ve keskinliğe ciddi önem veriyor.Bu konuda kendilerini yekpare tarz bıçaklarla da kısıtlamamış ve gelişimlerini sürdürerek katlanabilir bıçaklar için kendi mekanizmalarını yapmışlar. S.A.T. (SOG Assisted Technology) yani “Yardımlı-Teknoloji” denilen bu sisteme sahip bıçaklar, kullanıcının kolay ve hızlı bıçak açmasına, bunun yanında bıçağın kilidinin daha güçlü olmasına destek sağlıyor. Firma özelliklerine bir de emniyet mekanizması eklemiş, böylece kırmızıyı gördüğünüz an harekete hazır olduğunuzu da biliyorsunuz!

Ancak SOG Trident’i özel yapan sadece bu mekanizma değil. Misinadan, kord kayışlara(Emniyet kemeri vb.) birçok malzemeyi bıçak kapalı halde kesebilmemizi sağlayan oluklu kesici ağız. Kabzenin Digi-Grip yapısı bıçağın elinizden kaymaması rahatça elinize oturmasını sağlıyor. Keskin süngü tipi bıçak ağzı ihtiyaç durumuna göre sağ veya sol ele göre ayarlanabiliyor, hatta isteğe göre kolayca çıkartılabiliyor.

Kısmen tırtıklı yapıda, kabzeden maşalı Ti-Ni (Titanyum-Nikel) malzemeden arka kilit sistemi ile bıçak açıkken daha da güvenli bir kullanım sunan Echo-Sigma Trident; bunların yanında 9.56cm(3.75 inç) bıçak ağzı ve cam-takviyeli plastik kabzesi için kısıtlı ömür boyu garantisi ile birlikte geliyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here