Amerikan Klasiğine Dönüş: Ruger Red Label

Yeni Red Label 12 Numaralık Poze: Sağlamlığı, güvenilirliği ve uygun fiyatı ile büyük bir Amerikan klasiğinin dönüşü!

Ruger Firearms Şirketi; birkaç sene önce Red Label serisi süper pozeleri av ve doğa sporları piyasasına sürerek bu camiada büyük bir yankı uyandırdı. Red Label’dan memnun kalan çok sayıdaki avcı ve atıcının yorumları ise Red Label’ın basit, güvenilir ve ucuz olmasının onu başlangıç seviyesindeki yivsiz tüfekler içerisindeki en iyi seçeneklerden biri haline getirdiği yönünde.

Peki yeni Red Label’da neler mevcut? Özenli bir şekilde cilalanmış ve açıkta hiçbir pim ya da vida bulundurmayan bir paslanmaz çelik kafa etrafına kurulan bu yarım çakmak poze, korozyona son derece dayanıklı. İçinde yapılan işçilikler ise; değiştirilen ağırlık merkezi ve azaltılmış geri tepme gibi bazı önemli değişiklikleri içeriyor. Bu sayede yeni Red Label’ı kullanmak eskisine kıyasla oldukça daha keyifli ve sportif.

Amerikan ceviz ağacından imal edilen dipçiğinin namluya göre alçaklığı ise kabzada 1.5 inç olup omuzlukta ise 2.5 inç kadar. Ön kundak da aynen kabza gibi Amerikan ceviz ağacından imal edilmiş. Müsabaka sınıfı namlularının çapı ise 12-Numara, 76mm/3” ve Magnum uyumlu olarak belirlenmiş ve cilaları ise mat olarak yapılmış. Ruger Red Label süper pozeleri, 26, 28 ve 30 inçlik namlu seçenekleri ile alıcılarını bekliyor!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here