Wilson Combat “StarRaider”: Dünya Dışı Bir Keskinlik

Wilson Combat, el yapımı ortak ürün bıçaklarının arasına Brian Tighe’nin katkısıyla yeni ve yakışıklı bir üyesini daha ekledi: “StarRaider”.

Custom Alliance ( Özel Ortak Yapımlar ) serisinin standartlarında yüksek kaliteli, klasik tasarımda ve yüksek değerde bıçaklar yapan Wilson Combat, Starbust bıçak saplarıyla Brian Tighe’ın sanatsal bakışını bir araya getirmiş ve ortaya bu eşsiz parça çıkmış. Yüzeyi oymalı titanyum kulp üstünde Tighe’ın tasarladığı düğme-kilidi ve STBS (Sealed Thrust Bearing System) yani “Mühürlü İtki Rulman Sistemi” bulunuyor. Bu sistem bıçağın kanattan ok yumuşak bir ekilde ve rahatça açılmasını sağlarken sizi de güvende tutuyor.

RWL-34 paslanmaz yüksek performans çeliği ve üstünde yapılan 3 boyutlu çizim işlemeler sadece güzel bir kontrast katmıyor ayrıca, bıçağın sürtünmesiz kesme performansını olan en yüksek sınırlara taşıyor. Bıçağın uzunluğu 4 inç(10.16 cm) ve et kalınlığı 0.125 inç(3 mm). Sap 5 inç (12.7 cm) ve toplam uzunluğu 9 inçe (22.86 cm) çıkarıyor.

Brian Tighe imzalı StarRaider (Yıldız Akıncısı) stoklarını şu an için bitirmiş durumda ancak yine de firmanın bu bıçak için belirlediği temin fiyatı 629$ olarak duruyor.

Özellikler:

· Bıçak Çeliği: Yüksek Performans RWL-34 Tozlanmış Paslanmaz Çelik

· Sertlik: RWL-34

· Bıçak Uzunluğu: 4’’ – 10.16 cm

· Bıçak Et Kalınlığı: .125’’ – 3 mm

· Sap-Kulp Malzemesi: Oymalı Titanyum ve Wilson Combat Starbust Kulp Tasarımı

· Sap Uzunluğu: 5’’ – 12.7 cm

· Toplam Uzunluk: 9’’ – 22.86 cm

· Donanım: Paslanmaz Çelik

· Yüzey İşleme: 3 Boyutlu Çizimli / Starbust İşlemeleri

· Ağırlık: 130.5 Gram

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here