ATN ShotTrak Yüksek Çözünürlüklü Silah Kamerası

“Bir insan neden silahına kamera kurar ki?” demeyin! Başarılarını bizzat namludan paylaşmak isteyen avcı ve atıcılar ya da operasyonlarını kayıt altına almak isteyen istihbarat yahut destek görevlerindeki askerler ve kolluk kuvvetleri…

Kendimizi istemeden silahımızı kullanmamız gereken oldukça kötü bir durumun içerisinde bulunduk. Sizce bu olayda sizi aklayacak olan ATN ShotTrak Yüksek Çözünürlüklü Silah Kamerası’ndan daha etkili ve güvenilir bir şahit hayal edebiliyor musunuz?

American Technologies Network Corporation yani kısaca ATN Corp’un ilk olarak 2014 SHOT’da duyurduğu yüksek çözünürlüklü silah kamerası, hoşunuza gidecek özelliklerle donatılmış! Buna ilk olarak bir kamera için son derece düşük diyebileceğimiz ağırlığı ve ufacık boyutları ile başlayabiliriz: ATN ShotTrak HD tam 66 mm uzunluğunda ve 33mm yüksekliğinde olup yalnızca 46mm genişliğinde. Buna rağmen halen 120 gram ağırlıkta olması ve Yüksek Çözünürlüklü (HD) kayıt yapıyor olması onu son derece pratik kılıyor.

Üstelik, Picatinny kızağı içermesi ve silah kullanım koşulları ile paralel bir dayanıklılık ihtiva etmesi, tamamen silah sektörü dışından gelen bu küçük ama maharetli aksesuarı son derece sevdirecek. 3 Voltluk CR123A tipi bataryası 20 saat aralıksız sesli ve görüntülü kayıt yapmasına olanak sağlayan ShotTrak’in teknik donanımı ise oldukça iddialı: 32 GB’a kadar MicroSD desteği, 20 derecelik görüş alanı, 5 Megapiksellik çözünürlük, 5x entegre zoom, 30 FPS(saniyede 30 kare) kayıt özelliği, 7 metreden sonsuza kadar ayarlanabilen odak ve .MOV formatında 1092×1080 çözünürlükte sesli ve görüntülü kayıt! $179 dolarlık fiyatı ise orijinal aksesuar piyasasının uçuk rakamları yanında oldukça makul kalıyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here