World of Guns: Dünyanın İlk Tam Kapsamlı Silah Eğitim Oyunu

PC, Apple ve Android kullanıcılarının hepsine hitap eden bu yeni oyuna acaba “eğitim simülatörü” desek daha mı doğru olur?

Oyunda bölümleri geçtikçe yeni dallarını açma şansına kavuştuğunuz bir “Silah Ağacı” mevcut. Bu ağaçta tabancalardan otomatik silahlara ve yivlilerden yivsiz tüfeklere kadar sayısız seçenek mevcut!

Video oyunları kuşaklar için bir nimet ya da bir lanet olabilirler. Kimi vakalarda değerli zamanlarını amaçsız bir şekilde tüketen bir unsuz halini alan oyunlar, kimi zaman da interaktif öğrenim için bulunamaz birer yardımcı olabilirler. Yanlış bir patlamanın hiçbir can ve mal güvenliğini tehdit etmediği bir platform düşünün! Tam kapsamlı bir “silah eğitim simülatörü” ile yetişecek olan kuşaklardaki silah güvenlik bilgisini hayal edebiliyor musunuz? Basit bir eğitim animasyonu ile dünyaca ünlü bir çok silahı sökmek için gerekli teknik bilgiyi anında kavrayabiliyor, ve daha sonra da bu bilgiyi simülatörde kullanarak pekiştiriyorsunuz.

Nobel Empire Ltd adındaki bir İngiliz stüdyosunun dağıtımını yaptığı “World of Guns: Gun Dissasembly” oyunu; bilgisayarlarda “Steam” platformundan indirilebilir olduğu gibi Android için Google Play Store’da ve Apple için MacAppstore’da kullanıcılarını bekliyor. Oldukça düşük sistem özellikleri ile çalışmakta olan oyunda Roketatar, Bomba atar ve AK/47 gibi bir çok meşhur askeri sınıf silahları sökme şansına kavuşmanız da mümkün.

Kesit alanlarını ve silahların içerisindeki bütün teknik detayları her silahta görmek mümkün.

Elbette 360 derecelik bir görüş açısının ve röntgen tipi kesit alanının görünmemesi 3D bir simülatörde mümkün olmazdı! En ince pimden en küçük vidaya kadar her detayın ustalıkla işlenmiş olması bazen World of Guns’a oyun demeyi hazmedememe neden oluyor!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here