Cabot’tan 45’likler!

Cabot Guns; Colt M1911 hayranları başta olmak üzere özel işleme silah hayranı hemen herkesin duyduğu bir firma. Bu sefer de karşımızda en meşhur serilerinden olan Jones Deluxe’un mükemmel simetride üretilmiş çifti ile karşımızdalar! Günlerce usta polisajcıların elinde kalan silahlar üzerlerine düşen ışığı mükemmel derecede yansıtmaktan elbette daha fazla meziyete sahip!

RIGHTY45(Sağlak) ve LEFTY45(Solak) adlarını taşıyan tabancalar, adeta birbirlerinin mutlak ayna simetrisi! Yani bir 45’liğin kızak tutucu manivelası solda kalıyorsa eğer diğerinin ki sağda. Lakin olay bu kadar basit değil, Düşünün ki kovan fırlatma boşluklarından, şarjör bırakma düğmelerine kadar detaylı bir ters simetri işlemi! Bu ters klonlamada her şeyin kusursuz olması adına mekanik hassasiyete verildiği kadar işlemelerde ve yazılarda da önem verilmiş

Cabot’un kendi imzası haline gelmiş “Trinity” desenli kızak ve horoz tırtıkları, estetik olduğu kadar rahat da. Elbette kavramanın önemi açısından kabzanın önüne ve sırtına da kaydırmaz desenler işlemeyi ihmal etmemişler.

Gerçekten de göze ilk çarpan detaylardan biri olan kabzalar ise mamut azı dişlerinden yapılma. Evet aynen öyle! Fosil bir mamut dişinden imal edilen göz alıcı kabzalar mavi’nin en derinine, en güzeline sahip bir şekilde parlıyor ve adeta atıcının avucunda eriyor! Milyonlarca sene geçmesine rağmen dişlerin simetrik katmanları bugün halen kendi formunu korumuş!

Bağımsız çantalarında saklanan ikizlerin sergilenmesi için ise parmak uçlarından ve diğer dış etkenlerden koruyan bu gördüğünüz kilitli özel çanta yapılmış. Öyle ki, sergi çantasını açtığınızda silahlar şarjör haznelerine takılı menteşe kolları sayesinde kendiliğinden dönerek hem dokunma gerektirmeyen bir gözlem imkanı sunuyorlar, hem de bu sayede silahın usta işlemelerini yakından görebiliyorsunuz.

Ayarlanabilir Novak HI-VIZ geze sahip tabancalar, havacılık hassasiyetinde nişancılık ve yüksek performanslı bir balistik kabiliyet ile hedeflerine gürlemeyi bekliyorlar, Elbette onları önce alıp sonra da ateş etmeye kıyabilirseniz!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here