SHOT SHOW 2015

“2015 SHOT SHOW’a hoş geldiniz!” diyerek silah sektörünün en önemli fuarının açılışını gerçekleştiren Ulusal Atıcılık Sporları Derneği (NSSF) Başkanı Steve Sannetti, “4 gün sürecek “silah endüstrisi” şölenine 50 ABD eyaletinin tamamı, 100’den fazla ülke ve 65.000 civarında sektör uzmanı katılımda bulundu!” diyerek etkinliğin ne denli büyük bir buluşma olduğunu rakamlarla gözler önüne serdi.

Yeniden gördüğümüz eski dostlarımız ve yeni kuracağımız dostluklarımız için son derece heyecanlıyız! Shot Show, av ve doğa sporlarına çağ atlatmak, onları korumak ve kollamak adına bir araya geldiğimiz, ateşli silahlar endüstrisinin en büyük ticari etkinliğidir. Bizi yepyeni bir etkinlik olan SHOT Showcase Film Gösterimi ve oldukça genişlemiş olan yeni ürün envanterimizin de dahil olduğu dopdolu bir hafta beklemekte. Elbette binlerce yeni ürünü tanıtmak adına medya ve alıcılar için basın konferansları ve perakendeciler için seminerlere de yer verilecek.” diyerek konuşmasını sürdüren Sannetti, bu yılın en önemli sosyal projesi olan çocuk güvenliğini konuşmasının merkezine taşıdı “Own it? Respect it. Secure it.- Sahip misin? Saygı duy. Güvene Al.” sloganıyla yaygınlık kazanan projenin önemine değinerek herkesden atıcılık sporlarının mutlak bir emniyete sahip olmasına katkıda bulunmasını istedi.

Nedir, “ORS- Own it? Respect it. Secure it.”

“Own it?” programı, bütün endüstriyi ve reklam güçlerini tek amaçta birleştirerek silah emniyeti ve bilincinin yaygınlaştırılmasını hedefliyor.

NSSF İletişim Müdürü ve Eğitim Organizasyonlarının Baş Sorumlusu Bill Brassard: “Ateşli silahların dahil olduğu kazalar tarihte hiç olmadığı kadar düşük, lakin yine de çok daha iyisini yapabileceğimize inanıyoruz” diyerek ORS hakkında açıklamalarda bulundu. “Özellikle bir çocuk ya da risk grubundaki bireyi içeren bir ateşli silah kazası ne zaman oluyorsa, bu silah sahiplerinin imajını zedelemektedir. Project Childsafe kapsamında ABD’de son 15 yılda tam 36 milyon silah kilidi dağıtılmış olup ülke genelindeki eyaletlerin tümünde 15.000’i aşkın emniyet personelince emniyet bilgilendirilmesi sağlanmıştır. Haziran 2014’te resmiyet kazanan “Own it? Respect it. Secure it.”(ORS) girişimi; silah camiasından büyük bir destek almıştır. Öyle ki: ilk birkaç ayda 600’ün üzerinde silah ve mühimmat üreticisi tarafından logo ve sloganlarına ORS mesajları ve logoları eklenmeye başlanmıştır ki buna büyük üreticiler de dahildir. Örneğin geçtiğimiz yaz Glock firması emniyet güçlerinden oluşan müşteri kitlesinin büyük avantajını ORS programı dahilinde kullanarak ciddi bir bilinçlendirme kampanyasına girdi ve kitleyi tam can damarından vurmuş oldu.” diyerek kampanyaya katılımın son derece önemli olduğunu vurguladı.

YİNE YENİ, YENİDEN!

Silah endüstrisi profesyonellerinden sporculara, silahlı kuvvet personelinden silahseverlere kadar herkesin her yıl dört gözle beklediği Shot Show’ı benzerlerinden ayıran en önemli özellik, süphesiz yeni ve/veya yenilenmiş silahların ilk kez görücüye çıkıyor olmasıdır.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here