Warne XSKEL: Ayaklığınız kadar keskin nişancısınız!

En pahalı tüfek dürbünleri bile eğer ucuz bir ayaklığa sahipse bir kabus gibi çalışabilir. Eklenti noktası kaya gibi sağlam olmalı yoksa optik atışlar arasında kayabilir ve yanlışlıkla çakmak çakma hassasiyetindeki tüfeğinizin silah güvenliğinde onurlu yerini artık hak etmediğini düşündürebilir.

Warne Scope Mounts, kaya gibi sağlam dürbün ayaklığı sistemlerinde haklı bir üne sahip. Ateşli silahların muhtemelen en çok göz ardı edilen kısmından tutarlı ve devamlı bir performans bekliyorsanız bu ayaklıklar mükemmel bir seçim olacaktır.
Şirketin AR-friendly SKEL ayaklığı oldukça başarılıydı fakat bu yıl Warne Scope Mounts, XSKEL isimli ikinci jenerasyon bir ürünü piyasaya sürerek iyi bir şey başardı. XSKEL, ön konsolda bir inçlik bir eklentiye ve artırılmış güç ve uzun ömürlü olması için tek parça kelepçe tasarımına sahip.
XSKEL, sıfırlama yeteneğine ve atış hatlarında AR’nizi paralasınız bile yerinde kalmasını sağlayacak montaj için yarım inçlik altıgen somunlara sahip. Optik, AR’ler için ideal yükseklikte. Ayrıca konsol göz rahatlığı konusunda oldukça yeterli ve iskeletleştirilmiş yapısı toplam ağırlığı azaltıyor.
1 inç ve 30-mm versiyonlar için önerilen satış fiyatı ABD sınırlarında 129,99$; 34-mm’ler için ise 169,99$. Renk seçeneklerine ise siyah, mavi, kırmızı ve zombi yeşili dahil.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here