Maserin Alet Çakısı 212

Maserin Alet Bıçağı 212, 45 mm uzunluğunda 440 paslanmaz çelikten imal edilmiş ve kilitlenebilir bıçağa sahip bir çakı. Maserin 212’nin sapı 75 mm uzunluğunda alüminyum ve mat siyah renkli.

Sapın kenarında, üç farklı boyutu ve bağımsız kilit sistemi olan bir tornavida mevcut. Tornavidalar, kullanıcının 3,4 ve 5 mm’lik boyutlardan birini seçebilmesi için 360 derece dönebiliyor; kullanılmadıklarında ise sapın içersinde tamamen gizli kalıyorlar.

Tornavida boyutları, modern tabancalar ve toplu tabancalarad bulunan ayarlanabilir arka nişangâhların birçoğu ile uyumlu. Paslanmaz çelik maşası katlanabilir taşıma sağlayan Maserin Alet çakısının tam uzunluğu 124 mm, ağırlısı ise tam 68 gram (2,4 ons). Maserin Alet Bıçağı, atış poligonuna ve ava götürülebilecek mükemmel bir yoldaş. İnce, beyefendi uçları; gerektiğinde silahın açık nişangâhlarının kolay ve güvenli bir şekilde ayarlanmasına yardımcı oluyor.

Sadece, tornavidayı kullanırken bıçağı kapalı tutmayı unutmayın. Tüm Maserin bıçakları gibi bu bıçak da materyal ve işçilik hatalarına karşı 10 yıl garantili, yurtdışı perakende satış fiyatı ise 45 Euro.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here