Hatsan USA “Yılın Temsilcisi”nin Kazananı duyurdu.

HatsanUSA, 2014 satış aktiviteleri için “Yılın Temsilcisi”ni SHOT SHOW 2015’te duyurdu; kazanan Thomas F. Gowen and Sons oldu.

Üretici firmaların temsilcileri, birçok müşteri için buz dağının görünmez kısmında kalsalar da hem online hem de geleneksel “bricks and mortar” mağazalarının dahil olduğu geniş bir outlet ağı için ürün sağlamada önemli bir rol oynarlar.

HatsanUSA, 2014 satış aktiviteleri için “Yılın Temsilcisi”ni SHOT SHOW 2015’te duyurdu; kazanan Thomas F. Gowen and Sons oldu.

HatsanUSA’in Başkanı ve aynı zamanda CEO’su olan Blaine Manifold: “Thomas F. Gowen and Sons ile aramdaki endüstri ilişkisi 1997 yılına kadar uzanır. 2013 yılından beri de, devam eden büyümemizin bütünleyici bir parçası oldu.”

Thomas F. Gowen and Sons, Las Vegas’ta düzenlenen 2015 SHOT Show’da ödüllerini aldı. Ajansın sahibi Ryan Wimer da fuarda HatsanUSA’den “Yılın Satış Temsilcisi” ödülünü alınca özel bir takdire layık görüldü.

Yine Manifold: “Bu yıl Ryan Wimer; profesyonellik duygusu, çalışma etiği ve özel ilgiyi hak eden güçlü endüstri ilişkileri gösterdi. Ryan’ın ve Gowen and Sons’daki ekibinin geri kalanının 2015’te ortaya koyacağı işi görmeyi heyecanla bekliyorum. Bu hepimizin için heyecan verici bir dönem.”

Thomas F. Gowen and Sons, halen HatsanUSA’in kuzeydoğu üretici satış temsilcisi ajansı olarak Pennysylvania, Virginia, West Virginia, New Jersey, New York, Connecticut, Massachusetts, New Hampshire, Vermont, Maine, Maryland, Rhode Island and Delawere’de varlığını sürdürmekte.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here