Columbia River Knife Tool’dan Ritter RSK Mk5 ve Hoodwork

Outdoor bıçaklarını tüm şekillerde ve ölçülerde bulabilirsiniz; Columbia River Knife Tool da tüm bu çeşitliliklere sahip. Ritter RSK Mk5 (üstteki), “eğer yanında değilse hayatını kurtaramaz” felsefesini taşıyan becerikli bir no-fat bıçak.

Outdoor bıçaklarını tüm şekillerde ve ölçülerde bulabilirsiniz; Columbia River Knife amp; Tool da tüm bu çeşitliliklere sahip. Ritter RSK Mk5 (üstteki), “eğer yanında değilse hayatını kurtaramaz” felsefesini taşıyan becerikli bir no-fat bıçak. Küçük yerlere sığabilmesi için tasarlanan Ritter RSK Mk5, 4.445 cm’lik drop point bıçak üzerinde yüksek düz grinde sahip taşlanmış 2CR13 paslanmaz çelikten bıçak ile üretilmiş. Bıçağın bitişik kordonunu kavramak, tam boy bir kabzayla kıyaslanabilir bir stabilite sunuyor. Ritter RSK Mk5, polimer bir kılıf, küçük bir saklama kutusu ve cep boyutunda hayatta kalma kitinin montajını içeren bir bilgilendirme ile birlikte geliyor.



Karen Hood tarafından tasarlanmış ve ABD’de üretilmiş Hoodwork(aşağıdaki), outdoorda şartlarında hayatta kalmak amacıyla geliştirilmiş. 15.5702 cm uzunluğundaki yüksek karbon çelik modifiyeli drop point bıçak, Veff çentiklere ve bir de sert koşullara karşı aşınmaya dayanıklı Cerakote kaplamaya sahip. Bıçağın G10 kabzası, hafifletmek amacıyla çıkarılabiliyor. Bu araç, deri bir kılıf ve açık turuncu 550 paracord kordon ile geliyor.



CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here