FABARM Professional STF/12 Pompalı Tüfek

Ünlü İtalyan firma bu sefer de profesyonel kullanıcılara yeni STF-12 ile hitap ediyor!

Kolluk kuvvetleri, askeri güçler ve özel güvenlik görevlilerin ihtiyaçlarını karşılama yarışında adeta birbirine girmiş olan yivsiz tüfek rekabetlerinde son yumruk İtalyan firması FABARM’dan geldi. FABARM Professional firmasının vizyonu; hem Amerikan hem de İtalyan piyasasındaki ürünleri tahtından itecek kalitede alternatifler üretmek.

Oldukça modüler bir tüfek olan STF/12 her türlü ihtiyaca hitap etmek üzere geliyor!

3”’lik magnum fişekleri bile kaldıracak güçte olan STF/12 pompalı tüfeği, modüler olarak 6 farklı modele dahil bir aile olarak üretilmiş. Bu sayede hem profesyönel kullanıcıları vuran bir kullanışlılık ve uyuma, hem de taktiksel silah meraklı sivilleri vuracak bir görselliğe sahip. Bütün FABARM Professional STF/12 pompalı tüfekleri siyah polimer kundak ve soft touch kaydırmaz yüzeylerle geliyor. Elbette taktiksel silahların olmazsa olmazı olan MIL-STD-1913 Picatinny kızağı da mevcut olup; namlu soğutucu, değiştirilebilir kompansatör ve hayalet gez vb nişan destek organlarını takmaya yarayan üst picatinny kızağı da fabrika standardı aksesuarlar listesinden.

Tüp şarjörleri ise 4+1, 5+1, 6+1 yahut 7+1 kapasitelerinde tercih edilebilen STF/12’nin namluları ise 18,4mm’lik profillere sahip 28cm./11″, 36cm./14″ ya da 46cm./18″ içerisinden tercih edilebildiği gibi Tribore HP profiline sahip olan daha hassas bir nişana sahip fakat daha uzun 51cm./20″ veya 56cm./22″ namlular içerisinden de tercih edilebiliyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here