AK Ailesinin Yeni Üyesi: Krebs Custom KV-13

Krebs Custom KV-13, nam-ı diğer AK tarzı tüfeklere öncülük edecek ve yeni perspektivler sunacak kapasitede üretilmiş yeni nesil evrimleşmiş bir AK tüfeği.

VEPR ve AK-47 kombinasyonu üzerine inaş edilmiş silah, AK plartformuna birkaç yeni eklentiyle beraber sağlam bir giriş yapmayı başarmış. Örneğin Krebs’te standart el ku
ndağı, alanında devrimsel nitelikteki yeni Key-Mod yaylı sistemiyle değiştirilmiş ve el kundağı üzerinde arzu edilen hemen her yere gerekli aksesuar eklentisi yapılabilmesi için uygun dizayn edilmiş.


Aynı zamanda atış poziyonuz ve açınıza uygun olarak tasarlanmış 6 farklı pozisyonda kullanmaya el verişli manevra yapmaya uygun portatif çatal ayaklığı da unutmamak gerek. KV-13 nişangah sistemi, diğer klasik AK sistemlerinden farklı dizayn edilmiş. KV-13’ün diopter nişangah sitemi AR-15 nişangahıyla oldukça benzerlik gösterir. Atış menziline göre ayarlanabilir şekilde modernize edilmiş. Elbette pikatini üzerine arzu ettiğiniz optik nişangah sistemini de yerleştirebilirsiniz.
Üretici firma: Krebs Custom Inc
Mekanizma: Gaz piston sistemi, yarı otomatik
Namlu: 40.64 cm 7.62x39mm kalibre
Ağırlık: 3.6 kg
Nişangah sistemi: Ayarlanabilir gez modeli, Krebs red dot nişangahı
mühimmat: 7.62x39mm
şarjör: 30 fişek hazneli Magpul şarjörü
MOE katlanabilir dipçiği ve 4 uçlu alev gizleyeni de unutmamak gerek.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here