Meprolight Yeni Nişangahının Duyurusunu Yaptı

İsrail Silahlı Kuvvetleri’nin gece görüş ve optik teminatının büyük çoğunluğunu sağlayan Meprolight firması çıkaracağı yeni nişangahının duyurusunu yaptı.

Firma TRU-DOT RDS adını verdiği yeni nişangahı avcıların ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda tasarlamış. Ancak avcılar için tasarlanması bunun tabanca veya taarruz tüfeklerinde kullanılamayacağı anlamına gelmiyor. TRU-DOT RDS geniş bir görüş penceresi ile hızlı ve kolay hedef iktisapı sağlıyor. Özellikle yaban domuzu ve tilki avcılığında hızlı hedef almanın önemi tartışılmaz. Bu sebeple avcıların kaçırmak istemeyeceği bir ürün piyasaya geliyor. Ürün dış mekanlarda kullanırken çarpmaya ve çizilmeye karşı diğer Meprolight optikleri gibi sağlam materyalden yapılmış.

Firma 2 adet AA pil ile çalışan ürünün bu 2 pil ile -otomatik güç kesme özelliği kullanıldığında- 15.000 saat kullanım ömrü sunacağını iddia ediyor. Ürünün kolayca değiştirilebilen 4 adet farklı parlaklık ayarı bulunuyor. Değişik ışık düzeylerinde rahatça kullanılabiliyor. Gece avcılık yapanlar için ise TRU-DOT RDS herhangi bir gece görüş dürbünü ile rahatça kullanılabilir. Ürünün kısa zaman içerisinde firmanın sitesinde 399$ fiyatla piyasaya sunulması bekleniyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here