Şarjör Ve Tüfeğinizi Boya Kullanmadan İstediğiniz Şekilde Boyamak: GUNSKINS

Silah ve şarjörlerin yeni trendi renkli ve desenli yüzeyler. Firmalar farklı kullanıcılara hitap etmek için rengarenk ve çeşitli desenlerde ürünler çıkarıyor. Bunun yanında kullanıcıların çoğu da siyah tüfeklerini kamuflaj desenli hale getirmek için çok uğraş gerektiren boyama işlemleri uygulamak zorunda. Gunskins firmasının ürettiği özel kağıtlar sayesinde kullanıcılar çok çeşitli desenlerle silahlarınızı kişiselleştirebilirsiniz. Firmadan gelen paketin içerisinden silah veya şarjör tipine göre farklı yerlere yapıştırılacak kağıtlar belirtilmiş. Her bir bölgeye uygulanacak farklı şekilli kağıtlar mevcut.

Paketten çıkan kağıtları yapışkan kağıt yapıştırır gibi tüfeği saracak şekilde yapıştırdıktan sonra saç kurutma makinesi benzeri bir aletle sıcak hava üfleyip sertçe bastırarak işlem tamamlanıyor. Bastırma işlemini yumuşak bir bezle yaparsanız çok daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Ürün silaha veya şarjöre uygulandığında adeta boyayla uygulanmış bir görüntü veriyor. Ürünün parlama engelleyici özelliği bulunuyor. Av esnasında hiçbir engel teşkil etmiyor. Ayrıca su geçirmezlik özelliği de mevcut. Günlerce su içerisinde kalsa dahi çıkmıyor ve kapladığı alana su geçirmiyor.

Siz de silahınızı veya şarjörlerinizi sıkıcı halinden kurtarıp daha renkli, desenli hale getirmek veya hoşunuza giden sembolleri silahlarınıza eklemek istiyorsanız, uğraştırıcı boya işlemleri yerine Gunskins kağıtlarını kullanarak birkaç dakikada atış keyfinizi renklendirebilirsiniz. Ayrıca çok çeşitli kamuflaj desenleriyle av tüfeğinizi sahada adeta görünmeyecek hale getirebilirsiniz. Ürünleri Gunskins firmasının sitesinden 10.99-59.99$ fiyat aralığında bulabilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here