SHOT SHOW 2016 / Advanced Technologles, Inc.

Shot Show 2016’da ateşli silahlar kadar çok rağbet gören bir diğer kategori ise aksesuarlar. Aksesuarlar, atışlarımızı daha kolay veya daha eğlenceli hale getiren, silah severleri bu tutkularına daha fazla bağlayan ürünler. Tabancasını alan elbette ki rahat ve etkili bir kılıf, av tüfeğini alan çanta ve bipod, kar botunu alan iyi bir cep sobası arayışına girdi. Ve tabi ki soluğu aksesuar standında aldılar. Birbirinden işlevsel ve eğlenceli akseusar standlarına biz de yazımızda bir göz atalım:

Bir fenomen haline gelen ve gün geçtikçe daha çok büyüyen AR-15 disiplinine sahip 9mm’lik hafif makineli tüfek marketine yeni bir ürün de ATİ tarafından eklendi. Kullanıcılara yeni bir seçenek imkanı sunan ve popüler Ruger şarjörlerini AR-15 disiplinine uyarlayan ATİ kullanıcıların eğlence faktörünü de göz önünde bulundurmuş gibi görünüyor. Diğer bir ürün yine AR tarzı hafif makineli tüfeklerden AR-22’ye uygun olarak üretilen dipçik ve kundak sistemi. Polimer kubuz şasesine ve T2 tabanca kabzası 6 taraflı alüminyum desteklerle güçlendirilerek sistemin sağlamlığı arttırılmış.

T2 tarzı tabanca kabzaları atıcının elini aşağı çekerek parmak ve tetiğin aynı hizaya gelmesini sağlamakla birlikte, atıcının gövdesini daha yukarı çekerek geri tepme kontrolünü de çok iyi bir şekilde sağlıyor. Sistem ayrıca gövdenin üst tarafında geleneksel hale gelen 16 inç’lik alüminyum Picatinny kızaklar sayesinde tüfeğe dürbün, red dot gibi çeşitli aksesuarların monte edilebilmesini de sağlıyor. (199$)

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here