SHOT SHOW 2016 / CrossBreed Carry Holsters

Shot Show 2016’da ateşli silahlar kadar çok rağbet gören bir diğer kategori ise aksesuarlar. Aksesuarlar, atışlarımızı daha kolay veya daha eğlenceli hale getiren, silah severleri bu tutkularına daha fazla bağlayan ürünler. Tabancasını alan elbette ki rahat ve etkili bir kılıf, av tüfeğini alan çanta ve bipod, kar botunu alan iyi bir cep sobası arayışına girdi. Ve tabi ki soluğu aksesuar standında aldılar. Birbirinden işlevsel ve eğlenceli akseusar standlarına biz de yazımızda bir göz atalım:

Dünyaca ünlü kılıf üreticisi CrossBreed, kılıfların tüm iyi özelliklerini alıp işlevsel olmayan özelliklerini atarak yeni bir kılıf tasarımı oluşturmaya karar verdi. Bunu yaparken tasarıma el sanatlarını da dahil ederek birkaç yıl içinde dünyaca tanındı ve diğer bazı kılıf üreticileri de yeni tasarımlarında CrossBreed’in tasarımlarından yararlanarak el sanatlarını kullanmaya başladı.Firmanın her kılıfı bizzat eğitimli ustaların elleriyle yapılmakta ve bu ustalar bilgi ve deneyimlerini yeni nesillere aktarmak için yeteri kadar çalışanı firmaya dahil etmeye çalışmaktadır. 2016 yılı için CrossBreed firması yeni kılıf serisini tanıtıma sundu: Freedom Carry. Yeni seri çok yönlü kullanım imkanı sağlamak amacıyla tüketici talepleri doğrultusunda oluşturulmuş.

Ayrıca önceki deneyim ve tecrübeler ile konfordan fedakarlık etmeden en etkili pozisyonun hangisi olduğu araştırılmış ve ona uygun modeller tasarlanmış. Ayrıca kılıf “appendix position” denilen ön-yan pozisyonda büyük kalibreli silahlar taşımaya da imkan sağlıyor. Freedom Carry serisi 300’den fazla ateşli silah için farklı modellere sahip ve tabancaların çoğunun da fener, lazer ve mikro red dot nişangahları ile takılabilmesine izin veriyor. CrossBreed kılıflar için Shot Show itibariyle bir fiyat listesi verilmese de 2 hafta içinde Perakendeciler Birliği tarafından fiyatların belirleneceği söyleniyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here