Wilson Combat’ tan İsabetli Karar: Sentinel Professional

Wilson Combat klasikler arasında yürümeye devam ediyor. Bu kez bizim için en kısa sürgü boyuna sahip 1911 modelini yani Sentinel’i hazırlamış.

Sentinel türünün tek örneği bir tabanca ve bunu kısacık sürgü boyunu, 1911 modelinin diğer tüm ebatlarını aynı tutarak sağlıyor. Karşınızda; Sentinel Professional!

Sentinel Professional bu zıtlığı tek bir vücutta birleştirerek özellikle, atıcıların poligonlarda hem komforlu atış yapmasını hem de silahı taşırken rahat hissetmelerini istemiş. 9.15 cm’lik sürgü boyu ( 3.6inç ) sayesinde kılıfından çok seri bir şekilde çıkabiliyor. Yine de bu hız müsabakalara layık bir isabetliliği de kaybettirmiyor. Çünkü başarılı isabet yüzdeleri adeta Wilson Combat firmasının damgası olmuş durumda. Silahın görüntüsünde ilk göze çarpanlar düz kesimi yapılmış namlu burnu ve yay kilidinin olmaması. Klasik 1911’lerde alıştığımız bu görüntü arzu edilirse firma bu seçeneği sunmakta. Silahın namlusu 9mm ve .38 Super kalibre mühimmata uygun biçimde.

Estetik ve performans arttırıcı değişiklikleri ile Sentinel Professional kendine ait eşsiz bir yapıda. Wilson Combat’ın yeni bebeği hem güvenilir, hem kullanımı kolay, hem de ele oturan daha küçük bir silahım olsaydı diyen iddialı atıcıları bekliyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here