CZ’den gölgelerin gücü adına: Shadow 2

Gelişmiş isabet oranı ve ayarlanmış tetiğiyle CZ’nin en iyi yarışma tabancası, Shadow 2, 2022’in yükselenleri arasında yerini aldı.

Ceská Zbrojovka , hem Shadow’da hem de safkan SA tetiği ile donatılmış CZ 75 Tactical Sports’ta olduğu gibi, “Turuncu” versiyonlarla standart modellerin geliştirilmiş versiyonlarını sunuyor. Şimdi Shadow 2’nin sırası.

Shadow 2’nin genellikle uluslararası atıcılık federasyonu IPSC’de boy gösteren büyük kalibreli atıcıların elinde olduğu bir sır değil. Ancak Shadow 2 küçük ellerin bile üstesinden gelebileceği ergonomik tutuşa sahip sağlam. Ayrıca bu silahı tercih etmek için tamamı çelik gövde gibi iyi bir neden de var. Tetik, hem çift eylem hem de tek eylem modunda “kutudan çıkar çıkmaz” kullanılabilir. Elle çalıştırılan ek güvenliğe sahip DA/SA tetiği, spor atıcılar için daha fazla seçenek sunuyor. Son olarak bu Çek sportif silahı için belki de en önemli belirleyici özelliği ülkeden ülkeye değişse de, rakiplerine oranla sahip olduğu fiyat/performans oranı.

Shadow 2’nin en dikkat çekici özelliği turuncu kabzaları ve aynı renkte alüminyumdan üretilmiş şarjör taban plakasıdır. Neredeyse 1350 gr ağırlığında ve 4,8”/122 mm namluya sahip, sağlam, tamamı çelik gövdeye sahip bir tabancadır. Şarjörler, 9 mm Luger kalibrede 19 mermiye sahiptir. CZ 75 için tipik olan, yine Orange’da daha büyük olan, manuel olarak çalıştırılan emniyete sahip çift hareketli/tek hareketlidir.

Yeni gelenin ilginç bir özelliği, üreticiye göre doğruluğu artırması beklenen namlu burcudur . Mevcut modellerin tüm Orange versiyonlarında olduğu gibi, çerçeve, sürgü ve namlu gibi ana bileşenler elle monte edilmiştir . Söylendiği gibi, el uyumu oldukça belirgindir. Standart bir Shadow 2, Orange versiyonundan fark edilir derecede kullanışlı ve hedef odaklıdır.

Model: CZ Shadow 2 Orange

Kalibre: 9 mm Luger (9×19 mm)

Şarjör Kapasitesi: 19 mermi

Namlu uzunluğu: 4,8”/122 mm

Emniyet: Çift taraflı

Toplam Ağırlık (Şarjör dahil): 1337 gr

Boyutlar (U x G x Y): 217 x 156 x 34 mm

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here