Derya Arms’nın ilk Polimer Tabancası: DY9

Derya Arms polimer tabanca pazarına DY9 ile giriyor. Modern MK-12 ve Lion yarı otomatik av tüfeği serisi ve Meriva üst-altı av tüfeği ile tanınan Türk ateşli silah üreticisi Derya Arms, SHOT Show 2023’te ilk tabancası 9 mm DY9’u tanıttı.

Derya, DY9 model serisi ile son derece rekabetçi polimer kasalı hizmet tabancaları pazarına giriyor. Tabanca, değiştirilebilir sırtlıklara sahip tam boyutlu bir model olarak gelir. Sürgü ve namlu siyah nitratlıdır. Alıcı, farklı renklerde (FDE, zeytin, siyah, gri) çeşitli kavrama çerçevesi varyasyonları arasından seçim yapabilir. Çerçevelerin tümü, toz kapağında Picatinny formatında bir aksesuar rayına sahip.

Ayrıca yan yüzeylerin ve ön kayışın dokusu ve ayrıca değiştirilebilir sırt kayışlarının kareli olması bakımından rakiplerine göre farklılık gösteriyor. Kaydırak ayrıca görüş ve çentikler açısından çeşitli seçeneklere sahiptir ve ön çentikler daha spor odaklı kullanıcılar için ideal. Durma göre kırlangıç kuyruğuna oturtulan değiştirilebilir geze sahip.  Darbeli ateşlemeli DY9, ayrıca tetiğe entegre edilmiş bir emniyete de sahip. 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here