Sektörün Yeni Oyuncusu KMR

KMR şirketi daha geçen yıl kuruldu. Temel olarak, şirketin tabancaları en üst aralıkta konumlandırılmıştır, bu da atıcının premium fiyatlarla çok yüksek kalite aldığı anlamına gelir.

Tüm KMR silahları, dövme çelik kütüklerden CNC ile işlenmiştir. Bu, tabancanın içindeki küçük parçalar için de geçerlidir. Böylece tabancaların üzerinde veya içinde MIM veya döküm parça yoktur. Bir silah ustası her ateşli silahı birleştirir. Silahların birçoğu optik donanıma sahip olarak gelir, ancak ülkeye veya disipline özgü nedenlerle, IPSC Standart Bölümü için tasarlanmış tabanca Orca gibi modeller elbette optik kesintiler olmadan sunulur . 

Öte yandan, KMR, örneğin, optik olarak hazır olmasına rağmen, üç konumlu görüşe sahip 15,24 cm’lik bir tabanca sunar. KMR’ler 9 mm Luger kalibrede ve – modele bağlı olarak – 9×21, .40 S&W ve .45 ACP’de mevcuttur.

Sonra .22 LR’de S-02 modeli var . Alüminyum bir çerçeveye sahiptir ve ayrıca optik olarak hazırdır. S-02, üç farklı yay seti ile birlikte gelir. Sonuç olarak, KMR’nin şirket içi testleri tarafından onaylandığı gibi, ses altı kartuşlardan standart ve HV kartuşlara kadar her türlü mühimmatla çalışır. Rimfire tabancanın fiyatı 1.350 Euro’dur. Centerfire’ler ise alüminyum çerçeveli 9mm için 2.790 Euro’dan ve çelik çerçeveli olanlar için 2.850 Euro’dan başlıyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here