Beretta İşini Biliyor: 10. Yılında DT11

Beretta’dan 10uncu yıl dönümü gerekçesiyle DT11 için 350 av tüfeği ile sınırlı özel seri: DT11 Anniversary

En köklüsünden en acemisine kadar dünyada DT11 yarışma tüfeklerinin olağanüstü hassasiyet, denge, kullanım ve dayanıklılık ayrıcalıklarını bilmeyen hiçbir atıcı yoktur. Dünyadaki tüm platformlarda 10 yıl süren zaferlerin ardından Beretta, DT11’in elde ettiği başarıları, tüm ulusal takımların atıcıları ve birçok meraklı tarafından bir yıldönümü ile kutladı. “DT11 Anniversary”, efsanevi DT11’in tüm kazanan özelliklerini korurken, modern bir çiçek motifi ve tamamen elle çizilmiş aynalı klasörler ile özellikle hassas bir gravürle verilen bir hatıra kılığında yeniden tasarlandı. Bu model Trap, Skeet ve Sporting modelleri arasında bölünmüş olarak sadece 350 adetlik sınırlı sayıda satışa sunuldu.

DT11 süperpoze, lüks av tüfekleri gibi tüm işlem aşamaları tek tek işlenir. Bu özen her bir av tüfeğini benzersiz kılar ve atıcının eline dünyanın en eski ve en ünlü silah fabrikasının usta silah ustaları tarafından bizzat test edilmiş ve özen gösterilmiş bir ürün teslim edilmesini sağlar.

DT11 Anniversary’nin sertleştirilmiş mekanizma gövdesi, SL3 ve 687 EELL Classic’te kullanılan modern tarzı hatırlatan bir çiçek motifiyle oyulmuştur. Silahın göğsünde, yanal alanlarda çiçek gravürü bulunurken, parlak alanda Beretta logosu ve DT11 logosu ile “10th Anniversary Limited Edition” yazısı yer alıyor. Ayrıca mekanizmanın ön tarafında, tüfeğin aşamalı üretim numarası kazınmış.

Berretta, DT11’in 10 yılı vesilesiyle özel bir seri yaratırken, bu başarılı silahı yeniden lansmanını yaparak onu efsanevi silahlar listesine şimdiden sokmayı başarıyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here