Springfield Armory’den Yeni 9 mm’lik: Echelon

Springfield Armory’nin bu yeni 9mm’lik tabancası son teknolojiyi, ergonomiyi, son teknolojiyi ve kötü hava koşullarında dayanıklılığı bir araya getiriyor.

Springfield Armory, görev tabancaları için yeni bir standart belirleyen Echelon 9mm’nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Devrim niteliğinde patent bekleyen bir dizi özelliğe sahip olan bu modüler tabanca, üstün ergonomi ile tasarlanmış ve en zorlu koşullara dayanacak şekilde üretilmiş.

Echelon’un kalbinde, patent bekleyen yepyeni Merkezi İşletim Grubu (COG) yer almaktadır. En son üretim tekniklerini kullanan modüler COG, tamamen bağımsız ve seri hale getirilmiş paslanmaz çelik bir gövdedir. Sonuç, mevcut kavrama modülleri arasında saniyeler içinde kolayca taşınabilen bir sistem.

En geniş kullanıcı yelpazesine maksimum uyarlanabilirlik için COG, herhangi bir Echelon kabza modülüne takılabilir ve atıcıların elinize mükemmel şekilde uyan bir ateşli silah oluşturmasına olanak tanır. Tabanca standart olarak orta kabza modülü ve üç adet değiştirilebilir arka kayış ile birlikte gelirken, küçük ve büyük kabza modülleri ayrı olarak satın alınabilir. Üç arka kayış, her üç kabza modülü boyutuna uyacak şekilde tasarlanmış. Buna ek olarak, tabancanın tüm kontrolleri tamamen çok yönlü.

Echelon’un tetiği, üstün performans sunmak için COG’nin avantajlarını kullanıyor. Tamamen şasi içinde yer alan kritik bileşenleri takım çeliğinden işlenmiş ve temiz bir kurma, tanımlanmış duvar, keskin kırılma ve kısa, pozitif sıfırlama için son derece parlatılmış. Sonuç, beklentileri yeniden tanımlayan bir tetik. Buna ek olarak, Echelon SAAMI düşme testi parametrelerini aşacak şekilde tasarlanmış ve test edilmiş ve ek bir güvenlik katmanı için COG’de benzersiz bir ikincil yuva tasarımına sahip.

Echelon’un uyarlanabilirliğini daha da artıran, piyasadaki en çok yönlü optik montaj sistemini tamamlamak için patent bekleyen kendinden kilitlemeli pimler kullanan gerçekten yenilikçi Değişken Arayüz Sistemi (VIS). Montaj vidaları spesifikasyona göre torklandıkça, pimler sola/sağa hareketi ortadan kaldırmak için optiğin iç montaj yüzeyine yanal basınç uygular. Bu da tutarlı ve güvenilir bir nişan/etki noktası elde etmenizi sağlar. Buna ek olarak, pimler çok çeşitli popüler optiklerin ayak izlerine uyacak şekilde konumlandırılabilir ve tabancanın sürgüsü ile optik arasında benzersiz bir doğrudan montaj uyumu sağlar.

Echelon, U-Dot trityum/lüminesan veya geleneksel üç noktalı trityum nişangah seçenekleriyle sunuluyor. Echelon’un isabet performansı çekiçle dövülmüş 114 mm namlu ile sağlanırken, çekiçle dövülmüş 134 mm dişli namlu modeli de mevcut.

Yeni Echelon’un ergonomisi de aynı derecede yenilikçi. Kullanım kolaylığı açısından kapsamlı bir şekilde test edilen Echelon’un sürgüsü dört farklı temas yüzeyiyle kullanıcıya daha güvenli tutuş, ateşleme ve yükleme olanağı sunuyor.

Echelon her türlü şartlarda problem çıkarmayacak yeni geliştirilmiş bir şarjör kullanıyor. Çizilmeye ve aşınmaya dayanıklı yepyeni bir kaplamayla karartılmış olan iki şarjör, gömme konfigürasyonunda 17+1 ve genişletilmiş taban pedi takılıyken 20+1 kapasiteye sahip. Düşük kapasiteli 10 mermilik bir model de mevcut.

Springfield Armory’nin Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Steve Kramer, “Echelon, günümüzün en gelişmiş ateşlemeli tabancası olmak üzere sıfırdan tasarlandı” dedi. “Hassas üretim COG şasisi, devrim niteliğindeki VIS optik montaj sistemi, gelişmiş sürgü tasarımı ve geliştirilmiş ergonomisi ile bu yeni ateşli silah, en üst düzey görev ve savunma tabancasını yaratmak için yıllarca süren yoğun ürün araştırma ve geliştirmesinin sonucudur.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here