ALIEN

Keanu Reeves, Halle Berry gibi sevilen oyuncuların filmlerdeki silahlı sahnelere nasıl hazırlandığını biliyor musunuz? Bilmiyorsanız sizi “Lauga Arms”  firmasının “Alien” adlı tabancasıyla tanıştıralım.

TÜRÜNDE İLK

Laugo Arms Alien, çeşitli patentli ve benzersiz teknik çözümlere sahip, devrim niteliğinde bir yarı otomatik tabancadır.

Alien’ın çalışma sistemi eski kilitleme mekanizmalarını veya geleneksel bir tetik mekanizmasını kullanmaz.

Bu yeni yaklaşım, ilerlemeye olan bağlılık ve rekabetçi atıcılara mevcut en iyi teknolojiyi sağlama kararlılığından kaynaklanmaktadır.

DAHA HIZLI ÇEKİM

Delme ekseni atıcının kavrama ekseninin sadece 1,7 mm altına yerleştirilmiş olan Alien tabancası, atış sırasında neredeyse fark edilmeyen bir namlu ağzı çevirme özelliğine sahiptir. Bu, takip atışları için hedefe son derece hızlı bir dönüşle sonuçlanır.

VURUŞ FAKTÖRÜNÜ ARTIRIN

Alien’ın sabit namlusu ateşleme döngüsü sırasında hareket etmiyor. Hassas üretimle birleştiğinde bu, bu ateşli silahın olağanüstü doğruluğuna katkıda bulunur.

GERİ TEPMEYİ FETHET

Laugo Arms’ın gaz gecikmeli geri tepme sistemi sayesinde hızlı atış tempoları ve kontrol edilebilir çift vuruşlar artık daha kolay. Alien kilitlemeli bir sürgü kullanmaz, bunun yerine genişleyen gazların gücünden yararlanarak sürgünün hareketini yavaşlatır ve farklı türdeki mühimmatlarla bile maksimum geri tepme kontrolü sağlar.

HER DURUMA UYUM

Alien’in üst rayı, yalnızca tek bir sökme pimi ile demir nişangahlara veya kırmızı nokta optiğine dönüştürülebilir ve bu da çeşitli rekabetçi bölümlerde birden fazla atış stiline olanak tanır. Son derece hassas işleme, üst rayların sıfır kaybı olmadan değiştirilmesine olanak tanır.

HEDEF ELDE ETME & KIRMIZI NOKTA DAYANIMI HEDEFİNİZE DAHA HIZLI GERİ DÖNÜN

Geleneksel tabancalardan farklı olarak, Alien’in üst rayı ve nişangahları ateşleme döngüsü sırasında karşılıklı hareket etmez, bu da atıcının atışlar arasında görüş resmini korumasına olanak tanır. Ek bir avantaj olarak, bu sabit üst ray çoğu kırmızı nokta optiğinin ömrünü uzatarak bunların standart bir ileri geri hareket eden kızağın kuvvetlerine maruz kaldıklarında daha uzun süre dayanmalarına olanak tanır.

SİLAHIN ÜRETİM AŞAMASINI FABRİKASINDAN İZLEMEK İÇİN: https://www.youtube.com/watch?v=OI130sfBJy4

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here