2024 IWA OUTDOOR CLASSICS FUARI

2024 IWA Outdoor Classics fuarı, avcılık, atıcılık ve silah alanında yenilikçi ürünlerin sergilendiği bir etkinlik. Bu fuar, 29 Şubat – 3 Mart 2024 tarihleri arasında Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlendi.

İşte bu fuar kapsamında sergilenen ve bize göre daha çok öne çıkan bazı yeni ürünler:

  1. HATSAN Bulltac Yivsiz Av Tüfeği: HATSAN Silah Sanayi, fuar sırasında yeni üretim yivsiz av tüfeği olan Bulltac’ı sergiledi. Bu tüfek, çok yönlü bir ürün olarak dikkat çekiyor. Dört farklı şarjörü bulunuyor ve değişik mühimmatlar yüklenebiliyor. Yarı otomatik gazlı sistemle çalışıyor ve kullanıcılar mühimmatı hızla değiştirebiliyor. Bu özellikleriyle birçok ülkenin güvenlik güçlerinin ilgisini çekeceğini düşünüyoruz.

2.HUĞLU Av Tüfekleri: Konya’da faaliyet yürüten Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi’de fuarda yeni ürünlerini sergiledi ve yoğun ilgi gördü.

Bu ürünler; MOHAÇ makinalı tabanca.Yeni bir platform olarak üretilen Bolt Action yivli av tüfeği OVIS G2 var. Ayrıca yeni çıkan,tamamiyle yenilenmiş bir sistemde PCP havalı tüfek SPARK var. Yine XR8 olarak çıkaralılan yeni şarjörlü bir yivsiz av tüfeği.

 Bu fuar, avcılık ve atıcılık tutkunları için heyecan verici bir platform olmuş gibi görünüyor! Bizim için öyle oldu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here