MP Shield – Crimson Trace Laserguard

SmithWesson firmasının ürettiği MP Shield tabancası üretildiği tarihten itibaren silahseverler taraından çok beğenildi ve en popüler tabancalar arasında yerini aldı. Ancak tabancanın kompakt modelinde Picatinny kızak bulunmaması kullanıcılar tarafından eleştirilen tek nokta oldu.

Bu sebepten ötürü Smithamp;Wesson, Crimson Trace firması ile işbirliğine giderek Mamp;P Shield’a özgü bir taktik lazer tasarımı oluşturdu.

Taktik lazer fabrikada tabancalara monte edilerek satışa sunuluyor. Yani farklı namlu boylarındaki modeller gibi ayrı bir model olarak piyasaya sunulmakta. Böylece silahta entegre bir taktik lazer bulunuyor ve kullanıcıların bu isteklerine çözüm sağlanmış oluyor.

Crimson Trace firmasının İnstinctive Activation patentli lazeri kullanıcıya farklı ışık seviyelerinde gayet etkili olarak kullanılabilen yeşil lazer sunuyor. Lazer kabzanın yan kısmından kolayca açılıp kapanabiliyor. 1/3N Lityum pil ile çalışan taktik lazer kullanıcıya bir pil ile 2 saate kadar çalışma süresi sunabiliyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here