PPSS’den Uzakdoğu Uyarısı

Uzakdoğu ürünlerinin standardını sorgulayan PPSS Group Ceo’su Robert Kaiser üretimi İngiltere’ye kaydırıyor

Şimdiye kadar birçok ortaklıklarımız oldu. Pakistan, Hindistan, Bangladeş ve diğer Orta Doğu ve Uzak Doğu ülkelerinde profesyonel görünen üretim tesislerine güvenerek peşin ödeme ile çalışma kararı alan firmaların çoğu ciddi hayal kırıklığına uğradılar” diyen PPSS Ceo’su birçok silah firmasının kendileri ile iletişime geçerek bu konudan şikâyet ettiklerini dile getiriyor.

Robert Kaiser: “Son 6 yıl içerisinde Orta Doğu ülkelerinde 50 den fazla üretici firma ile bir araya geldim. Bu firmalardan söz edecek olursak ne kadar büyük ya da profesyonel görünürlerse görünsünler her biri maliyetleri azaltmak için çocuk işçi çalıştırıyor. Sağlık koşulları ve güvenlik işin bir diğer kötü tarafı.

Bu nedenle de ürünlerde belli ve standart bir kaliteyi tutturmak çoğu zaman mümkün olmuyor. Bu nedenle PPSS olarak silah-taktik firmalarına üstün üretim yeteneğimiz ve kalitemiz ile hizmet vermeye başladık. PPSS Body Armour kolluk kuvvetleri, küresel güvenlik hizmetleri ve sağlayıcılarına kalite ve verimlilik esasına uygun ürünler hizmetler sunuyoruz” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here