STORMR’dan zor hava koşulları için yeni koleksiyon!

STORMR® Marka kıyafetler ciddi arazi adamları için yeni koleksiyonunu tanıyor.

Farkı alanlarda binlerce sporcu için sert hava koşulu uygun vazgeçilmez kıyafetler üreten STORMR’ın yeni STEALTH serisi avcıların beğenisine sunulacak. STORMR Bu ayki Shot Show’da STEALTH serisini avcılara resmen tanıtacak. Firma, ilgilenen alıcı ve medyaları 1164 numaralı standa neden komfor ve güvene önem veren sporcuları, bu ürünlere ilgi göstermeye davet ediyor.
STORMR hem fonksiyonel hem de şık renk kombinasyonları ile stoklara yerleşmişken, ülkedeki avcılar, oltacı arkadaşlarını kıskanmaya başladı ve kendi ihtiyaçlarını karşılayan bir ürün talep ettiler. Buz gibi sulu karda ve soğukta pusmuş ve hareketsiz durumdayken, ya da zor bir atış için siper halindeyken su gibi hareket etmenizi sağlayacak sıcaklıkta avlanabilirsiniz. Aynı zamanda Realtree™ Max-4 kamuflajı işin cabası.
STORMR ürünleri dalgıçların kara ya da su kökenli etkenlerle savaşmasını sağlayan Neoprene Core Technology™ (Neopren Çekirdek Teknolojisi)’ni kullanıyor. STORMR, Neopreni yarım asırdır üreten ve materyalin eşsiz özelliklerini gayet iyi bilen Henderson Sport Group’a bağlı. İşte bu materyal, maksimum konfor ve manevra kabiliyetini sağlarken üstün termal özelliklerini incecik, yumuşak, esnek, rüzgar ve su geçirmez katmanda sunarak bütün av keyfinizi yerine getiriyor.
İleri teknoloji neopren ve en ileri teknoloji kumaşları birleştiren STORMR, manyetik cep kapağı, iç neopren manşetler ve kemerler, stratejik yerleştirilmiş ekipman ve fişek cepleri, arama tutucuları gibi kritik dokunuşlarla avcıların istekleri maksimum kullanışlılık ile birleştirilmiş.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here