Bahtiyar Taşyağan “Amerika’da var olduğu söylenen durağanlığı biz bilmiyoruz.”

Bu yıl Shot Show’a geçen yıldaki kadar yeni ürün getirmedik. Müşterilerimizin bizden istemiş bulunduğu ya da müşterilerin tavsiyeleri doğrultusunda bir iki ilave ürünümüz oldu.

Geçen yıl tanıtmış olduğumuz ve bu fuara da eklemiş olduğumuz ürünler hala çok yüksek bir taleple devam etmekte. Amerika pazarında 2013 yılında o ürünler için çok sipariş aldık, bu olumlu durum 2014’de de yansıdı. Şu anda biz 2014 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde geçen yıl 2013’de yakalamış olduğumuz ivmelerden daha fazlasını aldık. Taktik tüfeklerimiz çok önemseniyor, yüksek miktarda talep var; mutluyuz, iyiyiz. Amerika Birleşik Devletleri’nde bizim çalışmış olduğumuz firmanın elinde stok miktarı düşük; bu nedenle Amerika’da var olduğu söylenen durağanlığı biz bilmiyoruz, gerçekten öyle birşey mi varmış!

Bizim birkaç tane daha yeni modelimiz var ama daha lansmanlığını burada yapmadık. Almanya’da yapılacak IWA fuarına saklıyoruz. Lansmanları orada yapacağız. Yeni modellerimiz var shutgun olarak, havalı tüfek. Amerika Birleşik Devletleri’ne şu anda zaten yetişememe durumumuz var; bir de ortalığı burada karıştırmak istemiyoruz. Yani açıkçası yeni ürünlerimizi IWA fuarlarına saklıyoruz.

TacBoss Mod250TX

Hatsan olarak ilk defa bir havalı tabanca ürettik. Ruger MK II’nin replikası olan bu tabanca 4,5 kalibre ve 5,5 kalibre olarak 2 kalibre seçenekli olarak hazırlandı. Çelik BB saçma atıyor ve şarjörü 17 adet çelik BB alıyor, yaklaşık bir tüp de 2 şarjör atabiliyoruz üstelik maksimum hızla. Ryder optik arpacığa sahip bu tabancadan çok ümitliyiz.

Türkiye’deki satışına Mayıs veya Haziran ayında başlayacağız. Şu anda portatif aşamasında. Buraya sipariş toplama amacıyla getirdik ama çok beğeniliyor.

CO2

Bu görmüş olduğunuz CO2 pompalı av tüfeği 20 kalibredir. Birçok özelliklere sahip olan bu tüfeğin dipçik yüksekliğini ayarlayan aparatı var. Bu aparak sayesinde oldukça kolay ve pratik bir şekilde ayarlayıp optiğe göre pozisyon alabiliyorsunuz. Aynı zamanda cankurtaran fişek ya da tablası mevcut. Bu özelliklerinden başka iki datalı aynı zamanda mesela bayan ya da çok genç atıcılar içinde kolay şekilde kullanabilmek için buraya bir aparat koyduk. İstenirse mevcut kızağı söküp düz de kullanabiliyorsunuz. Yan taraflarda lazerpoint ya da flashnight bağlama aparatlarımız var. Hayalet gez ve arpacık var. 20 kalibre bu tüfek ile on bin atış testine tabi tuttuk, mükemmel bir sonuç elde ettik. Bu silah Amerikan Birleşikleri’ndeki pazarda şu anda iyi yer etti, geri dönüşümleri mükemmel.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here