Türker Nayan “İlk kez yer aldığımız Media Day’de büyük ilgi gördük!”

Shot Show Medya Tanıtım Günü, 13 Ocak 2014 Pazartesi günü 140 üretici firmanın katılımına ile Las Vegas, Boulder şehrindeki poligonda gerçekleşti.

Geniş bir yelpazeye sahip olan tanıtım günleri; Ateşli silahlar, cephane, bıçak, okçuluk ve daha fazlasını görebileceğiniz bir organizasyondu.

Amerikalı Distribütörümüz olan Tristar ile beraber ilk kez yer aldığımız bu organizasyonda tüfek modellerimizin performansı ve dizaynları ile Yerli ve Yabancı Medya/Basın mensupları, Bayiler ve Distribütörler tarafından büyük ilgi gördü. Amerika da bulunan Wheatherby firması için üretimini yaptığımız 28 Kalibre “CRE8” modelimiz yılın tüfeği olarak seçilmiş olup, katılımcılar tarafından bir kez daha göz doldurdu. Özellikle “IPSC” Yarışma tüfeğimiz performansı ile yan tarafımızdaki standa bulunan Benelli USA tarafından deneme, test atışları yapıldı ve beğeni kazandı.

Armsan Silah Sanayi olarak Medya / Basın, Bayilerimiz ve Distribütörlerimize ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi paylaştık. Modellerimizin performanslarını gösterme şansını elde ettik. Bu yıl olumlu etkiler aldığımız bu etkinliğe önümüzdeki yılda tekrardan katılım göstereceğiz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here