Şafak Atilla “Bu sene av tüfeklerine kayma olacağını düşünüyoruz.”

2014 Shot Show bizim için güzel geçiyor bu sene, 2013’e nazaran daha iyi olacağına inanıyorum.

Ancak ürün tabanında farklı değişiklikler olacağına inanıyorum. Geçen sene alımlar taktik silah ağırlıklıydı, bu sene biraz daha av sektörüne yönelik tüfeklere kayma olacağını düşünüyorum. O yüzden biz de bu yolda planladığımız Phenoma’nın ailesini genişletmek adına çalışmalarımıza devam ediyorduk.

Bizim için iyi bir öngörü oldu bu. Phenoma’nın yeni kalibre tüfeğini ürettik. Dünyada biliyorsunuz Phenoma çok önemli özellikleri, duruşu, atışı, balansıyla kendi kategorisinde çok önemli bir tüfek haline geldi. Aynı ailenin bireyi olarak yeni bir kalibreyi de hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şu anda ahşap modeline başladık.

Ahşap ve natürel 20 kalibre Phenoma’yı önümüzdeki günlerde yine plastik versiyonuyla da zenginleştirmeyi düşünüyoruz. Bu sene Shot Show’dan örnek verirsek Amerika pazarında belli ürünlerin daralması, belli ürünlerin daha rahat satılabileceği hakkında görüşler var. Özellikle ilk 6 aydaki 2013’ün beklenenden çok daha büyük satış patlaması yapması durumuyla şu anda Amerika’daki bütün bayilerde ve distribütörlerde ellerinde çok yüklü ürünler olduğundan dolayı ilk 6 ay biraz daha sakin geçeceği, fakat ikinci 6 ayın 2013 kadar patlama yapacağını, çok etkili olacağını düşünülüyorum. Armsan olarak 2013’deki duruşumuzu sergileyip yine daha iyi güçlenerek ürünlerimizi daha da genişleterek devam edeceğimizin inancındayım.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here