Bernardelli Elio 20

Yeni Bernardelli Elio 20; Son derece zarif bir gazlı geri tepme sistemli yivsiz tüfek.

Bernardelli 20 numaralık modelleri arasına yeni yivsiz tüfekler ekledi. En son model 20 numaralar ise Mega 20 Camo, Anniversary 20, Anniversary Ceramic ve Elio 20. Devrim niteliğinde bir konsept ve tasarıma sahip 20 numaralık bir tüfek olan Elio; geleneksel Bernardelli zarafetini ve yenilikçi estetiğini birleştiriyor. Yeni tüfek; gelecekte yapılması planlanan, daha bile iyileştirilmiş Elio 20 modeli adına geribildirim toplamak amacıyla IWA 2014’te sergilendi.

Bu, tüfeğin son durumu üzerine hem sahiplerin hem de bayilerin katılımı üzerine dayanan yeni bir pazarlama taktiği. Elio, güçlü ve normal mermilere optimum adaptasyon için kısmi bir “otokompansatör” sistemi içeren, gazlı geri tepme sistemli bir tüfek. Bu sistem; gaz pistonu ve iki oynar parçadan oluşup atış esnasında bu parçaları fişeğin gücüne bağıl olarak hareket ettiriyor. Bu sayede hareket çubukları fazla kuvveti emiyor ve hızları dengeleniyor.

Simetrik bir düzen içerisindeki bu tüfeğin namlusu sabit şoklu olup uzun mesafe atışlarında son derece yüksek performans sağlamaktadır.

Ellio 20, Bernardelli’nin Hemingway çiftesi gibi dünya çapında kabul görmüş modellerince ünlü olan hafiflik ve kullanışlılık geleneğini sürdürecek. “performer” bir derin delme namlu olup güçlü ve elastik bir çelikten imal edilmiş. Hem çelik hem de kurşun cephane kullanımına uygun olan bu namlu 81 cm olup 10/10 şoklara ya da 68 cm olup 10/10 ve ya 5/10 şoklara sahip. Bu yeni namlu ördek, kaz ve yaban güvercini avı için son derece ideal.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here