Avcılar İçin telefon uygulaması: Norma Presicion

Norma Presicion, mobil cihazlarda kullanıma uyumlu bir balistik program piyasaya sürdü.

Bu program sayesinde avcı ve atıcılar, cephaneleri daha interaktif bir şekilde keşfetme imkanına kavuşurken aynı zamanda mermi seçimi yapmalarına yardımcı olan ileri teknoloji bir ekipmana da sahip olmuş oluyorlar.

Norma Presicion’ın dijital kanal geliştirme projesinin başı olan Carin Höglund, ortaya çıkardıkları bu yeni ürün ile ilgili şu açıklamada bulundu: “Siz müşterilerimizin isteklerine bu şekilde cevap verebilmiş olmak gerçekten harika bir his. Uygulamamız; internette görmüş olduğunuz ve geliştirme ekibimiz ile koordine olarak başardığımız balistik programımızı yeniden tasarlamanın ortaya koyduğu doğal bir netice. Birkaç hafta önce piyasaya sürdüğümüzden beridir son derece olumlu geribildirimler aldığımız bu uygulamamız ile ilgili bazı ek öneri talepleri oluyor. Dolayısıyla bizler de şu an bu önerilerden birkaçı üzerinde çalışmaktayız.”
İlk sürümü Android olarak karşımıza çıkan uygulamanın, iOS sürümü de takip eden haftalarda piyasaya sürüldü.
Norma’nın fişekleri ve balistik uygulama bir yana; ulaşması ve kullanması son derece kolay olan tam detaylı fişek doldurma verilerine de erişiminiz sağlanıyor. Çevrimdışı erişebilirliği ve kullanıcı dostu tasarımı ile tam bir cephane ansiklopedisi hizmeti veren bu uygulama; hem avcılar hem de fanatik uzun-menzil uzmanlarınca tercih edilebilecek kadar kolay ve gelişmiş.
Başlıca uygulama özellikleri:
-Balistik Hesaplama Programı’nın mobil uygulaması
-Norma’nın üretim hattına erişim ve mükemmel filtreleme seçenekleri.
-Norma Presicion’a geribildirimde bulunma imkanı
-15 Mayıs’ta Android için piyasaya sürülmüş olması ve kısa süre içinde iOS adına yapılanın da sürülecek olması.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here