Ruger GP100 Match Champion, Artık Ayarlanabilir Gezlere Sahip!

ABD’li usta toplu tabanca üreticisi Ruger, geçtiğimiz sene IWA’da en meşhur modellerinden GP100’ün yeni “Match Champion” serisini tanıtmıştı.

Bu sene ise karşımıza küçük lakin mühim bir değişiklik ile geliyorlar: Ayarlanabilir Gez! İlk olarak 1985’de tanıtılan GP100, kısa zamanda büyük bir şöhret kazanarak en dişli revolverlere rakip hale geldi. Geçtiğimiz sene ise daha modern ve sportif bir görüş getirilen meşhur toplu tabanca bu sene ise ayarlanabilir nişangah ile karşımıza çıkıyor.

Muhtemelen onu çeşitli spor dallarında tercih eden atıcılar talep etmiş olacaklar ki gez iki eksende ayarlanabilen bir versiyon ile değiştirilerek zaten isabetli olan tabancayı daha bile hassas yapmış. Ayrıca arpacığa da fiberoptik getirildiğini eklemeyi de unutmayalım! Özellikle silahın hızlı çekilmesine dayanan atıcılık sporlarında nişangahtaki noktalama sistemleri, sizin nişan alma zamanınız için gerçekten önemli bir katkı sağlar. Ki zaten bir revolveri de revolver yapan “şak!” diye çekilebilmesidir!

Yine de klasik Novak Lo-Mount Carry nişangahlarını geri istiyorsanız hiç kaygılanmayın! Ruger, geçen seneki modelin tıpatıp aynısını zaten halen üretiyor. 1077 gram ağırlığında gelen tabancanın toplam uzunluğu 9.5 inç olup namlu boyu 4.2 inç kadar. Yarım boy namlu ağırlığına sahip olan estetik revolver, paslanmaz çelikten imal edilmiş olup saten bir yüzey işçiliğine sahip.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here