IWA 2015 / SARSILMAZ

Polimer gövdenin artık son teknolojiler sayesinde müşteri taleplerine göre renklendirilebilmesinin avantajını hiç şüphesiz Sarsılmaz da kullanmış!

ST9

Polimer gövdenin artık son teknolojiler sayesinde müşteri taleplerine göre renklendirilebilmesinin avantajını hiç şüphesiz Sarsılmaz da kullanmış! ST9 tabancalarının renkli polimer gövdeleri, IWA 2015 Sarsılmaz Standında ilk gözümüze çarpan yeniliklerden. Ayrıca kabza ve kızak tırtıkları gibi detaylarını değiştirmiş olan CM9 tabancaları da “makyajlı” ürünler içerisinde.

K2-45C

İlk tanıtımı 2015 SHOT showda yapılmış olan K2 45 C’de standda yeni olarak nitelendirebileceğimiz ürünler arasında. Nitekim Sarsılmaz’ın K2 kategorisi tabancalarını 9mm’den sonra belki de en yaygın kalibre olan .45 ACP’ye göre kalibrelendirmiş olması şüphesiz bu kategorinin şöhretini daha da artıracak. Hem tek hem de çift hareketli tetik özelliğine sahip K4 45 C’lerin küçük boyut farklılıkları haricinde tüm özellikleri, 9mm’lik K2 tabancaları ile aynı, yine de .45 ACP’lik devasa fişeklere rağmen 14+1 kapasiteye sahip olması büyük bir başarı.

SP-XS 512

SP 512 TRAP serisini oldukça genişleten Sarsılmaz’ın bu sene ki en büyük yeniliklerinden birisi ise kuşkusuz Türkiye’nin ilk Soft Touch Trap tüfeğini geliştirmiş olması. Soft Touch malzeme, son derece iyi bir kavramaya imkan tanırken aynı zamanda temiz tutması da son derece kolay olan bir sentetik materyal.

EVO

EVO, Sarsılmaz’ın bu sene öne sürdüğü en başarılı ürünlerden biri diyebiliriz. Tamamen yeni bir tasarıma sahip EVO, Patentli bir çalışma mekanizmasına ve 89mm’lik magnum yatağa sahip. 5+1 kapasiteye sahip olan EVO, yalnızca 3.1 kg ağırlığında olup diğer yivsiz tüfeklerin arasında adeta haykırıyordu! Son derece de şık bir görselliğe sahip EVO, ceviz kundağa ve nikel kaplanmış alüminyum alaşım kubuza sahip.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here