Range Rover’a Holland Holland Dokunuşu

Holland Holland Range Rover Tasarlarsa Nasıl Olur? Dünyanın en prestijli av tüfeği üreticilerinden olan Holland Holland, estetik dokunuşlarını bu sefer tüfek yerine bir Range Rover üzerinde kullanarak son derece göz alıcı bir model elde etmiş.

Holland amp; Holland Range Rover Tasarlarsa Nasıl Olur? Dünyanın en prestijli av tüfeği üreticilerinden olan Holland amp; Holland, estetik dokunuşlarını bu sefer tüfek yerine bir Range Rover üzerinde kullanarak son derece göz alıcı bir model elde etmiş.

Range Rover Holland amp; Holland; $285.000’lık fiyatı ile Range Rover’ın 44 senelik tarihinde üretilmiş en pahalı model. Range Rover’ın otomotiv ve arazi tecrübelerini Holland amp; Holland’ın av ve tasarım tecrübeleri ile buluşturan model, fiyatı ile olduğu kadar güzelliği ile de göz kamaştırıyor. Peki nedir bu modeli diğer lüks ciplerden ayrı kılan? En kaliteli deriler, kaliteli yekpare cevizden yağ yüzey işçiliği ile işlenmiş iç aksam gibi özellikler zaten Hamp;H gibi bir firmanın işçiliği sonucunda pek şaşırmayacağımız detaylar

Holland amp; Holland’ın imal ettiği lüks av tüfeklerindeki gibi her milimetre karesine özenilmiş gravür işçiliği de bu muntazam deri amp; ceviz bileşimini süslüyor. Konfor deseniz zaten hem Jaguar Land Rover’ın hem de Holland amp; Holland’ın uzmanlık alanı! Araç ayrıca; av tüfekleri için alüminyum ve karbon fiberden imal edilmiş özel bagaj kompartımanı, aynı şekilde cevizden imal edilmiş masalar ve ayaklıklarına kadar her türlü bölgesi ayarlanabilen yolcu koltukları gibi ekstra özellikler de ihtiva etmekte.

Sipariş üzerine üretilen bu lüks cip için ayrıca mütevazı bir dizel motordan tutun, Jaguar’ın XJR supersedan ve F-Type spor arabalarında da bulunan 500 beygirlik V8 süperşarjlı motora kadar tercih edebileceğiniz motor seçenekleri mevcut

Jaguar Land Rover, adeta özel bir jetin konforuna sahip.

$43.000’den $277.000 dolara kadar uzanan etiketleri ile Holland amp; Holland “Royal” çifteleri, size iç tasarımın nasıl ellerden çıktığına dair bir fikir verebilir. Son derece az üretilecek olan bu modelden Jaguar Land Rover, önümüzdeki 3 sene içerisinde aşağı yukarı 40 adet üretmeyi planlıyor. Karşılayabilecek kişilerin ise gezegendeki en lüks av araçlarına sahip olacağı ise kuşkusuz!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here