BLACKHAWK Hızlı Ayarlanabilir Şarjör Kılıfları

Blackhawk firması tabanca ve tüfekler için çeşitli taktiksel aksesuarlar üreten Amerikan menşeili bir firma. Firma, yeni hızlı ayarlanabilir kemer monteli şarjör kılıflarını 2015 Shot Show’da gösterime sundu.

Çift yığınlı tabanca şarjörleri ve AR-15 şarjörleriyle uyumlu olan 2 çeşidi mevcut. Müsabaka atıcıları ve kolluk kuvvetleri için tasarlanan her iki çeşit kılıf da herhangi boyuttaki kemerlere hızlıca takılıp çıkarılmasıyla ön plana çıkıyor. Hızlı ayarlanabilir şarjörler hızlıca açılıp, kıskaçların arasındaki dişli kısım sayesinde güvenli bir şekilde kapanabiliyor. Tek yapmanız gereken; açmak için kıskaç kısmına hafifçe baskı uygulayarak çekmek, kapatmak içinse “klik” sesini duyana kadar sıkıştırmak.

Her iki şarjör kılıfının da bir diğer özelliği, atıcının rahatlığına ve kılıfın bulunduğu yere göre kılıfların hafifçe sağa veya sola eğilebilmesi. Kılıfı kemerin sol tarafına taktınız ve sağ elinizle rahat ulaşmak istiyorsunuz, bu durumda kılıfı kolayca sağa doğru eğimli pozisyona getirebilirsiniz. Eğimli durumlarda da kılıfların kazara hareketini engellemek için kilit sistemi mevcut.

Hızlı ayarlanabilir çift yığınlı tabanca kılıfı modeli birçok standart şarjörlerle uyumlu bir şekilde kullanılabiliyor. Firmanın kendi sitesindeki fiyatı 40$. Hızlı ayarlanabilir AR-15 şarjör kılıfı ise bütün AR-15 şarjörleriyle kusursuzca kullanılabilir. Bu modelin de firmanın web sitesindeki fiyatı 50$.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here