KAHR’den GEN2 PREMİUM Serisi

Kahr Arms mühendisleri firmanın premium serisi tabancalarının tasarımlarını değiştirerek ve iyileştirerek Kahr Gen2 Premium serisini oluşturdu.

Yeni Gen2 Premium tabancalar daha gösterişili ve daha taktiksel kullanıma uygun bir şekilde tasarlanarak önceki premium serisine göre dış görünüş bakımından daha şık, performans bakımından çok daha geliştirilmiş bir seriye imza atıldı.

Kahr Gen2 Premium serisinin güncellenen özellikleri:
· Kısaltılmış tetik uzunluğu (önceki seriye göre %30 daha kısa)
· Entegre tetik emniyeti
· Taktik lazer ve fener için entegre kızak
· Güvenli, gizli iğneli mekanizma
· Çift tepme yayı sistemiyle indirgenmiş geri tepme
· Daha şık görünüm için yeniden tasarlanmış şarjör tabanı ve kabza
· Yüksek kaliteli paslanmaz çelik hammadeli sürgü
· Her türlü ele uyum sağlayabilen ergonomik kabza tasarımı
Bunların yanında birtakım diğer güncellemeler de seçili modeller için yapıldı. 5 ve 6 inç namlulu modeller sürgünün ön tarafında tırtıklı kısım ihtiva etmekle birlikte 3.5 ve 4 inç namlulu modeller TRUGLO TFX Trityum/Fiber-optik nişangahlarla güçlendirilmiş. 5 ve 6 inç namlulu bazı modeller uzatılmış arpacık ve Leupold Deltapoint Red Dot monteli biçimde kullanıcıya sunuluyor. Bazı 6 inç namlulu modeller de dengelenmiş namlu seçeneği sunuyor.

Yeni Gen2 Premium serisi 4 farklı namlu uzunluğu ve 3 farklı kalibre seçeneği sunan (9mm, .45 ACP, .40 Samp;W) 12 farklı modeliyle görücüye çıktı. Bu yeni seri 976$-1668$ fiyat aralığında kullanıcılara sunulmakta. 9mm ve .45 ACP kalibreli tabancalar satışa sunulduysa da .40 Samp;W mühimmatı kullanan modeller Aralık 2015’ten itibaren silahseverlerle buluşabilecek.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here