IPHONE DÜRBÜN

Ceylanı görmek artık daha da kolay…

KOWA, akıllı mobil cihazlardan iPhone için geliştirdiği özel adaptör ile dürbün sistemini yepyeni bir seviyeye taşıdı. iPhone 4 ve 4S cihazlarla bağlanabilen KOWA TSN-IP4S olanakları sınırsız hale getiriyor.

Özel Kowa adaptör ile dürbüne bağlanıldığında dürbünün hedefindeki objelerin fotoğrafı çekilebildiği gibi vidolarının da alınması mümkün. Özel adaptörde kamera yeteneklerini yükseltmek için Kowa optic lensler kullanılmış. Bu yeni sistem sayesinde artık sizin gördüğünüzü arkadaşlarınız da görebilecek.

İnanmayanlara göstereceğiniz foto veya videolar insanların fikirlerini değiştirmelerine yol açacak. Ayrıca iPhone ekranında elde ettiğiniz görüntüleri anında Facebook, Twitter, Flickr ya da YouTube gibi sanal âleme kolayca aktarmanız mümkün olacak.

Özel dürbün gözlüklerinin kullanımını da ortadan kaldıran Kowa adaptörü BD/ SV/YF serisi dürbünler ile 880/770 serisi ürünlere uyumlu. Ayrıca Genesis 44 veya 33 serisi dürbünler ve TSN660/600/82SV yüksek çözünürlü dürbünler için ek adaptör bağlantı halkaları satın alınabilir. Epoksi reçineden üretilen özel adaptör dürbüne zarar vermediği gibi iPhone’unuz da koruma altında.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here