Korth Sky Marshal 9x19mm Kompakt Toplu Tabanca

Korth Waffen, Sky Marshal’ı tanıtıyor − Bu revolver, gerçekten de Dünyadaki ilk uygun fiyatlı 9mm’lik toplu tabancalardan olabilir!

İlk olarak 2015 SHOT’show da görücüye çıkan Sky Marshal,

Almanya menşeili Korth firması, yüksek imalat kalitesine (ki hatta belki dünyanın en iyisine) sahip toplu tabancalar üretmesiyle tanınır. Bu tabancalar çeşitli kalibrelerde ve farklı kullanım amaçlarına yönelik olarak üretilmiş olup; karşılayabilen alıcıya Korth kalitesini her alanda sunmaya hazır tabancalardır. Sky Marshal’ın üretilme amacı ise Korth kalitesini, keseye büyük bir darbe vurmadan da silah severler ile buluşturabilmek.

Elbette her kitleye hitap etmek amacıyla üretilmiş olan bir silah için belki de 9mm’den daha uygun bir kalibre seçilemez. Toplu tabanca güvenirliliğini 9mm ve Korth kalitesi ile birleştiren Sky Marshal; Gerek çantalara sığabilmek gerek taşındığını belli etmemek adına son derece kompakt olarak tasarlanmış, yani en azından toplu bir tabanca için mümkün mertebe en kompakt tasarımı ihtiva etmekte. Bu da gizlenebilir taşıma müşterilerini yarı otomatik silahlardan toplu tabancalara çekmek için oldukça cazip bir platform

Çelik topu sol tarafa doğru açılmak suretiyle altı adet fişek alabiliyor ki hatırlatmamız lazım: Gizlenebilir taşıma modelleri de zaten ortalama 6-7 dişeği geçmiyor. Korth’un ayrıca; Sky Marshal’a özel olarak tasarladığı speedloader’lar, yani hızlı dolum aparatları da mevcut. Bu speedloader’lar sonradan

piyasadan temin edilebileceği gibi revolverle birlikte çok amaçlı harbi kitinin yanında bir adet verilmekte. Elbette Sky Marshal, yalnızca sivil piyasayı vurmak için tasarlanmadı!

Sky Marshal, bir adet speedloader, çok amaçlı harbi takımı ve kullanım kılavuzu ile birlikte geliyor.

Hem küçük hem de toplu tabanca olmasına bakmayın, Korth Sky Marshal, sağ tarafında iki adet picatinny kızağı ihtiva ediyor. Bu kızaklardan topun arkasında olan, Crimson Trace, Firefield, Holosun, LaserLyte ya da Lasermax gibi firmaların düşük profilli lazer aparatlarını silaha takabilmek adına konmuş, namlunun yanındaki daha uzun olan diğer aksesuar kızağı ise taktiksel ışık gibi diğer özel aksesuarlardan eklemek suretiyle bu küçük ama maharetli silaha yakın mesafede üstünlük kazandırması için düşünülmüş.

Tek ve Çift hareketli (SA/DA) olarak tasarlanan tetiği pürüzsüz bir harekete sahip, ergonomik kauçuk kabza ise bu kadar hafif ve kısa namlulu bir tabancada şahlanmanın maksimum olarak kontrol altında tutulmasına yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmış. Hafiflikten söz etmişken; Sky Marshal’ın boş ağırlığı yalnızca 560 gram! Namlu boyu olarak ise 2″ ve 3″ seçenekleri mevcut.

Sky Marshal’ın arpacığı yerine pim ile sabitlenmiş türde olup ayarlanamıyor, fakat gezi yanal yönde ayarlanabilme kabiliyetine sahip. Silahın toplam uzunluğu yalnızca 13cm iken yüksekliği 15.69cm ve genişliği 3.8cm. Silahın Avrupa piyasasındaki fiyatının ise 1000 Euro’yu geçmemesi bekleniyor.

Hızlı dolum aparatları ve düşük profilli lazer noktalayıcılar.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here