Laserlyte Firmasından Yeni Lyte Ryder Taktik Lazer

Taktik lazerleriyle ün yapmış LaserLyte firmasının yeni Lyte Ryder ürünü kızaklı tabancalar için üretilmiş bir taktik lazer.

Eğer tabancanızda aksesuar montesi için kızak yoksa web sitemizi ziyaret ederek kızaksız tabancalara uygun lazer yazılarımıza bakabilirsiniz. Firmanın yeni ürünü en yaygın Picatinny kızaklara monte edilebilecek şekilde tasarlanmış. Asgari .7 inç uzunlukta kızaklara rahatlıkla monte edilebiliyor. Özel tasarımı sayesinde neredeyse her tabancaya takılabiliyor. Tek bir montaj vidasıyla saniyeler içinde silaha takılabilen Lyte Ryder, Class 3A kırmızı lazer ihtiva ediyor. Ayrıca ürün harici yatay ve düşey ayarlama noktaları da bulunduruyor.

Lyte Ryder’ın çıkıntısız, köşesiz ve oval tasarımı kılıfa veya bele takılıp çıkarılırken hiçbir yere takılmadan rahat kullanım garantisi veriyor. Stresli ve zor durumlarda bile rahat ve hızlı silah çekebilme imkanı sağlıyor. İnce gövde yapısı sayesinde silahın kendi genişliğinden daha dar yer kaplayarak gövdede çıkıntı oluşturmuyor. Lazerin arka kısmına konumlandırılmış, çift taraflı kullanıma uygun açma/kapama düğmesi de hızlı aktivasyon sağlıyor. Lazer kullanıcıya iki kullanım modu sunuyor: sürekli açık ve yanıp sönen, titreşimli. Her iki modda da 6 dakikadan sonra otomatik kapanma özelliği ile pil tasarrufu sağlanıyor.

3 adet 392 pil ile çalışan lazer sürekli açık modda 5 saat, titreşimli modda ise 10 saat pil ömrü sunmakta. Ayrıca piller lazer tabancadan sökülmeden de değiştirilebiliyor. Lyte Ryder, sadece 20 gram ağırlıkta ve en küçük modeli 3.35 cm uzunlukta. En büyük modeli ise 4.8 cm uzunlukta. %14 cam içerikli plastikten ve uçak yapımında kullanılan güçlendirilmiş 6061 alüminyum materyalden imal edilen Lyte Ryder’ın Pazar fiyatı ise 121$. Ürün firmanın web sitesinden satın alınabilir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here