Tacstar Av Tüfekleri İçin Kızak Ve Fişeklik Aparatı

Av tüfeklerinde eksikliğini en çok hissettiğimiz hususlardan biri de aksesuar monte edebileceğimiz kızakların bulunmaması. Yeni taktik tüfeklerin bazılarında Picattinny raylar bulunsa da efsanelerde ve çoğu av tüfeğinde entegre kızaklar yoktur. Tacstar firması da bunun eksikliğini hissetmiş olacak ki mühendislerine av tüfeklerine monte edilebilen bir kızak ve fişeklik tasarımı yaptırmış. Bu tasarım sayesinde tüfeğinize optik ve benzeri aksesuarlar monte edebilirsiniz, bunun yanı sıra tüfeğin hemen yan tarafındaki fişeklikten hızlıca fişek alarak tüfeğinizi doldurabilirsiniz.

Yeni kızak/fişeklik aparatı kolaylıkla monte edilebiliyor. Güçlendirilmiş alüminyum hammaddeden yapılmış sert gövde ihtiva ediyor. Parlamayan anotlanmış kaplama sayesinde hem uzun ömürlü hem de estetik bir görünüme sahip.

Parlama engelleyici kaplama özellikle avcılar için çok önemli bir nokta; çünkü gün ışığını yansıtarak av hayvanlarını kaçıracak bir materyale sahip tüfekle avlanmak avcılığın gizlilik ve sessizlik mantığına tamamen ters düşüyor. Ürünün fişeklik kısmı 6 fişek alabilecek şekilde tasarlanmış. Gövdeden farklı olarak fişekliğin özel dokusu sayesinde atış esnasında veya yürürken fişeklerin kayması engelleniyor. Ayrıca ürünün genel yapısı sayesinde (iki tarafa doğru inip gövdeyi sarmalayan yapısı) ürünün sağlamlığı daha da katlanıyor. Bu hafif aparat şimdilik sadece Mossberg 500 ve 590; Remington 870, 1100 ve 11-87’ye uygun olarak tasarlanmış. Ancak firmanın hedefi çoğu tüfeğe monte edilebilecek bir tasarım oluşturmak. Ürün 90$ fiyatla ürünün sitesinden veya 55-60$ fiyatla çeşitli yabancı alışveriş sitelerinden satın alınabilir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here