LASERLYTE LYTE RYDER CENTER MASS TAKTİK LAZER

Dünyaca ünlü taktik lazer firması LaserLyte yine bir ilkle karşımızda. Center Mass dünyanın ilk entegre basınç pedli taktik lazeri. Firma son zamanlarda oldukça popüler olan basınç pedi projesini lazerin arka kısmına entegre ederek dünyada bir ilki yaptı. Tek yapmak gereken kundağı kavramak ve hafifçe bastırmak.

Center Mass ile herhangi bir düğme veya kontrol aparatı ile uğraşmanız gerekmez. Lazerin çıkıntılı şeklinin gereği el kundağını kavradığınızda eliniz hızlıca etkinleştirme pedine gidecektir. Ayrıca lazerin türdeşlerinden bir diğer farkı da 8 çevrede ve bir merkezde olmak üzere 9 lazerden oluşması. Bu lazer her iki gözle de yard başına bir inç (0.9 metrede 2.5cm) genişleme sağlar.

Lazerin iki modu bulunmaktadır. Basınç yüzeyine bir kez dokunarak dokunduğunuz sürece lazerin ışık vermesini sağlayabilirsiniz. Ard arda iki kez dokunarak da lazerin siz elinizi çekseniz dahi sürekli açık kalmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca aktivasyon kısmı lazerin hemen arka kısmında olduğu için sağ veya sol elini kullanan atıcılar için herhangi bir sorun teşkil etmemektedir. Kullanımı kadar montajı da pratik olan lazer 4inç veya daha uzun Picatinny kızaklara kolayca alyan anahtarı yardımıyla monte edilebilir.

3 adet 3×357 gümüş oksit pil ile çalışan lazer bu piller ile 5 saate kadar kullanım ömrü sunmakta. Ayrıca lazer 49gr ağırlığa ve 10cm uzunluğa sahiptir. Center Mass, LaserLyte firmasının kendi internet sitesinde 149$ fiyatla satışa sunulmakta.



CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here