Krieghoff K-80 Australia: 2016 “Yılın Silahı”

Krieghoff’’tan 2016 için “Yılın Silahı” bu kez gizemli 5’inci kıta Avustralya’ya gidiyor!20’nin üzerinde yüzey kakması; kırmızı, beyaz, enamel boya ve 24 karatlık altının sarısı ile olabilecek en hassas şekilde yüzeyine işlenmiş ve bu tüfeği zerafete boğmuş durumda.

2000 yılından beri Krieghoff firması, “Yılın Silahı” adıyla türünün tek örneği olan birer silahı bize sunmakta. Bu senenin “Yılın Silahı” şerefini ise Krieghoff K-80 ile kendine has doğası, bitki örtüsü ve havasıyla en eşsiz ada kıtası olan Avustralya taşıyor. Ama bu sadece hikayemizin başlangıcı; çünkü Krieghoff K-80 Süperpoze Avustralya’nın kimliği ile özdeşleşmiş iki büyük simgesini de üstünde taşıyor.

Tüfeğin sol yanında “Uluru” olarak da bilinen Ayers Kayası, Orta Avustralya Çöl’ünün Aborjinler tarafından benimsenmiş kum kayalıkları, bulunuyor.

Tüfeğin sağ tarafında ise Sydney Liman Köprüsünün yanında uzandığı ve 20.Yüzyılın en tanınmış ve en beğeni toplamış yapılarından olan Avustralya’nın sembollerinden Sydney Opera Binası bulunuyor.

Altın Akasya; Avustralya’nın ulusal botanik amblemi ise süperpozeye en hakim en alımlı yerinde kırma mandalı üzerinde işlenmiş vaziyette.

Krieghoff firması gözlerimizi bu sene Avustralya ile şenlendirmiş durumda, bakalım önümüzdeki yıl hangi güzide eseri ile bizleri şaşırtmaya devam edecek.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here