Pac-Lite .22 Cal: Ruger’in Gölgesinden Doğan Ufaklık

Tactical Solutions firması 2016 yılında, ilk tamamlanmış .22 LR (Long Rifle) tabancasını bizlerin huzuruna sundu: Pac-Lite!

Pac-Lite kendi adını taşıyan ve Tactical Solutions firmasını gururlarından olan Pac-Lite namlusu ve aksesuarlarını, atası olan Ruger 22/45 çerçevesinde mükemmel bir şekilde taşıyor.

Ruger 22/45 belki de sadece kullanmış olanlar ya da .22 kalibrelik silahlar ile yakından ilgilenenler tarafından duyulmuştur. Yine de bilenlerin ortak yorumu, bu .22 LR atabilen küçük canavarın verdiği keyfin ve performansın sadece az sayıda rakibi olduğudur. Firmanın Pac-Lite için Ruger’i kendine esin kaynağı seçmiş olması da haliyle yerinde olmuş.

Silahın namlusu üzerinde susturucular için özel dişler açılmış halde, ayrıca silahın üstünde dürbün takılması için de bir platform mevcut. Tabii bunlarla da bitmiyor, fiber optik gez ve arpacık, eşsiz sürgü kurma kolu, SLAM şarjör, G-10 kabza ve mat siyah kompansatör de cabası.

Tactical Solutions’ın .22’lik namlusu pek de hafif sayılmaz fakat oldukça güvenilir, güçlü ve uzun ömürlü. Yine de firma buradan kaybettiği ağırlığı dengelemek için, gövdeyi tek parça dayanımı yüksek havacılık alüminyumundan üretmiş. Eski Ruger .22 tutkusunu bastırmak isteyenler ve .22 LR keyfini tatmak isteyen atıcılara duyurulur.

1 YORUM

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here