O Bir Çöl Gezgini: TOPS Desert Nomad

Geçtiğimiz yıl TOPS Bıçakları için oldukça büyük bir yıldı. Firmayı gezegenin önde gelen bıçak firmaları arasında oldukça ileri çıkardı ve haritada bir raptiyede onlar için takıldı. Şimdiye baktığımızda ise 2016 yılı içinde aynı şeyi söyleyebiliriz gibi duruyor.

Kabzanın uç kısmında bulunan yekpare kısmın sonu, bıçakla daha az ölümcül veya ölümcül olmayan darbeler vurabilmenize yarıyor, ya da levye olarak da kullanılabilir. Bunu bıçağın taktik tasarımının ilk özelliği sayabiliriz. El muhafazası ise geniş bir şekilde korurken, üzerinde kordon kullanmak isteyenler için delikleri mevcut. Bıçağın kendisi kesiş darbelerini güçlendirmek için oldukça uzun tasarlanmış ve sivri uç kısmı da güç ve deliciliği arttıracak biçimde üretilmiş.

It’s a combat-oriented design perfect for entry and small space conflicts.Nomad aslında tam bir muharebe bıçağı ancak, iyi düşünülmüş tasarımı onu açma, kırma ve dar alan teması gibi başka işler içinde harika bir hale getirmiş. Desert Nomad’in tavsiye edilen satış fiyatı ise: 220 $

Özellikler:

Toplam Uzunluk: 29.85 cm (11.75”)

Bıçak Uzunluğu: 16.51 cm (6.5”)

Keskin Ağız: 14.23 cm (5.6”)

Bıçak Kalınlığı: 4.9 mm (0.19”)

Bıçak Çeliği: 440C RC 58-60

Bıçak Kaplaması: Kuru Kaplama

Kabza Malzemesi: Black G10

Bıçak Ağırlığı: 306.2 gr (10.8 ons)

Kılıf ile Ağırlık: 453.6 gr (16 ons)

Kılıf Malzemesi: Siyah Deri

Kılıf Maşası: Kemere Geçmeli

Tavsiye Edilen Fiyat: 220$

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here