Colt Mustang XSP First Edition

Colt gelenekleri gereği, firma ne zaman yeni nesil bir toplu veya yarı otomatik tabanca çıkarsa ilk üretimini özel sürüm (First Edition) olarak piyasaya sunuyor. XSP First Edition için bu kısıtlı sayı 1000 adet. Bu geleneğin bu kadar revaçta olmasının nedeni ise bir çok insanın Colt silahlarını koleksiyonlarına da katmak istiyor olması .Haliyle ilk partiye önce ulaşan olmak istemeleri.

Colt Mustang XSP yine kendisi gibi .380 Auto kalibredeki efsanevi Pocketlite modelinin, taktik-polimer versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Bir çok özelliği Pocketlite ile aynı olan fakat First Edition olarak gelecek bu 1000 tabancanın, kendine ayırılmış seri numaraları üzerlerine basılmak yerine, tezgahta işlenerek geliyor. Üstüne tabiri caizse kazınan tek şey sadece seri no değil, ayrıca silahın sürgüsünün soluna “Rampant Colt” ve sağına “Rampant Colt” ile “First Edition” cümleleri işleniyor. Bu da sizin silahınızın ne kadar kıymetli olduğunun adeta bir belirleyicisi olma niteliğinde.

XSP’nin özelliklerinden bazıları; modern polimer çerçevesi, gösterişli kare tetik korkuluğu, geniş tutuş profili, alt gövdeye entegre aksesuar rayı, kabzenin ön ve arkasında işlenmiş kavramayı arttıran sıkı dokusu ve tutuş esnasında elinize fazla yüzey sağlayan küt şekillendirilmiş tetik korkuluğu. Geliştirilmiş ve kolaylıkla değiştirilen arpacık, hem daha iyi bir hizalama sağlıyor hem de tedariği çok daha kolay.

XSP, 7cm’lik (2.75 inç) namlsusu , 14 cm’lik (5.5 inç) kompakt uzunluğu ve 10.11cm’lik (3.98 inç) yüksekliği ile kendi kalibresinde oldukça minyon bir silah. 334.5 gramlık (11.8 ons) boş ağırlığını da hesaba katınca 21. Yüzyılın yeni Mustang nesli karşımızda duruyor.

Yüksek Profil Nişangahlar

Commander Stili Horoz

Yekpare Alüminyum Tetik

Küçültülmüş Kovan Çarpıcısı

Paslanmaz Çelik Sürgü

7 cm Uzunluğunda Namlu

.380 Auto 6+1Kapasiteli Şarjör

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here