Kahr Arms ve Davidson’sdan Altın Çocuk: CW380 Cerakote

Kahr Arms , Birleşik Devletler ve küresel pazarın lider üreticilerinden biri, bir kez daha dağıtıcı Davidson’s ile birleşerek çok özel bir mikro-kompakt .380 ACP kalibreyi bizlerle buluşturuyor. Kahr Arms’ın özellikle şahsi savunma, ev güvenliği ve destek görev birimleri gibi alanlara eşsiz ürünler üreten bir firma oluşu, bu haberi daha bir çekici kılıyor.

CW380 Cerakote Gold, bu ortaklık sonucunda sadece Davidson’s aracılığı ile satın alınabiliyor. 6.55cm’lik(2.58 inç) konvansiyonel yivli namlusu, 12.6 cm’lik (4.96 inç) uzunluğu , 9.9 cm’lik (3.9 inç) yüksekliği ve sadece 290 gr’lık ağırlığıyla beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Siyah polimer çerçevesi, paslanmaz çelik sürgüsü ve bunun üstüne adını da aldığı çekici altın kaplaması ,ki bu kaplama sürgü tetik ve sürgü tutucu mandalda mevcut, ile beraber adeta göz kamaştırıyor.

CW380 kilitli kuyruk sürgüsü ve geliştirilmiş Browning tipi geri tepme tapasına sahip. Ayrıca tüm Kahr tabancalarında mevcut olan ve 7 ayrı patentle ellerinde tuttukları “Safe Cam” hareket sistemi de silahta mevcut. Bunların sonucu olarak elimizde; oldukça az bir geri tepmesi olan, kolay ve hızlı çekilebilen ayrıca ayarlanabilir yenilikçi nişangahı sayesinde isabeti yüksek bir mikro-kompakt tabanca bulunuyor. 6+1 kapasiteli şarjörü ve yüksek sıcaklıkta çoklu işlem ile yapılmış altın Cerakote yüzey işlemesi ile gösterişli bir şekilde görevine hazır sizleri bekliyor.

Üreticinin tavsiye ettiği satış fiyatı olan 439 $’a 2 adet şarjör de dahil. Satışlar için merkez Birleşik Devletler olsa da , Kahr Firearms Group olarak Avrupa’da Waffen Ferkinghoff tarafından da temsil edilmekteler.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here