Crossbreed Bilek Tabanca Kılıfı

Kompakt tabancaların en temel özelliği yüksek gizlenebilirlik sağlaması. Crossbreed firması bu ihtiyacı karşılamak üzere tasarladığı yeni kılıfını piyasaya sundu. Kılıf pek çok popüler orta-küçük yarı otomatik ve rovelver tabancalarla kullanılabiliyor.

Kılıf bileğe sarılması ve rahatsızlık vermemesi için ped tabandan oluşuyor ve ayarlanabilir Velcro kayışlar ile kolay ve güvenli bir şekilde her bileğe uyum sağlayabiliyor. Mikro, küçük ve orta olmak üzere üç farklı boyutta üretilen ürün pek çok çeşitli tabanca ile rahatlıkla kullanılabiliyor. Ayrıca baldır kayışı sayesinde baldır kısmından destek alarak kılıfın aşağı doğru kaymasını da engelliyor.



Ürünü alırken sağ veya sol bilek seçimi yapmanız gerekiyor. Ne yazık ki çift yönlü kullanıma uygun değil. Ancak Crossbreed firmasının iki hafta deneme garantisi sayesinde aldığınız ürünü beğenmediğiniz veya yanlış bilek seçimi yaptığınız takdirde ürünü geri gönderip değişimini veya iadesini sağlayabiliyorsunuz. Ürün daha şimdiden kullanıcılardan iyi dönüşler almaya başladı. Bilek kayışını Crossbreed firmasının web sayfasından 50$ fiyatla satın alabilirsiniz.



CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here